Nικς: Sold out με 15.000 στα δύο πρώτα ματς με Χοκς, ρεκόρ μετά την πανδημία! (pic)

Nικς: Sold out με 15.000 στα δύο πρώτα ματς με Χοκς, ρεκόρ μετά την πανδημία! (pic)

Νίκος Καρφής
Nικς: Sold out με 15.000 στα δύο πρώτα ματς με Χοκς, ρεκόρ μετά την πανδημία! (pic)

bet365

To κοινό της Νέας Υόρκης διψά για ματς playoffs μετά από αρκετά χρόνια και οι δύο πρώτες αναμετρήσεις των Νικς με τους Χοκς θα είναι sold out.

Έπρεπε να κάνουν υπομονή αρκετά χρόνια για να δουν την ομάδα τους ξανά στα playoffs οι Νικς, όμως φέτος θα νιώσουν και πάλι ατμόσφαιρα postseason.

Τα δύο πρώτα παιχνίδια των playoffs κόντρα στους Χοκς στο Madison Square Garden θα είναι sold out, αφού ο κόσμος ανυπομονεί για τη στιγμή.

Στη Μέκκα του μπάσκετ θα βρεθούν 15.000 άτομα και θα αποτελέσει ρεκόρ για την περίοδο μετά την πανδημία του κορονοϊού σε όλα τα αθλήματα στη Νέα Υόρκη σε ότι αφορά ματς που γίνεται σε κλειστό χώρο.

Οι Νικς παρουσιάζονται σε εξαιρετική κατάσταση φέτος, έχοντας ως αναμορφωτή τον Τομ Θίμποντο που τους έκανε ομάδα και έδιωξε μακριά τις αποτυχίες, ενώ στο παρκέ τους καθοδηγεί ο τρομερός Τζούλιους Ράντλ που είναι εκ των υποψηφίων για το βραβείο του πιο βελτιωμένου παίκτη της σεζόν.

Ο αγέραστος και ποιοτικότατος Ντέρικ Ρόουζ βρίσκεται στους φιναλίστ για έκτος παίκτης της σεζόν και θα βρεθεί και πάλι παρέα με τον Θίμποντο στην postseason μετά τα ωραία χρόνια που πέρασαν στους Μπουλς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

NBA: Οι φιναλίστ για όλα τα βραβεία! (pics)

ΝΒΑ: Εκτός διεκδίκησης για MVP o Γιάννης, παλεύουν Γιόκιτς-Εμπίντ-Κάρι! (pic)

Oυίζαρντς - Πέισερς 142-115: Έκαναν... πλάκα με Ουέστμπρουκ-Μπιλ και μπήκαν playoffs! (vid)

Αντετοκούνμπο: «Την πίεση την... κερδίζεις και αυτό το λατρεύω» (vid)

 

NBA Τελευταία Νέα