Λόιντ: «Ο Μάικ Τζέιμς ανήκει στο ΝΒΑ, εκεί θέλω να επιστρέψω κι εγώ» (vid)

Λόιντ: «Ο Μάικ Τζέιμς ανήκει στο ΝΒΑ, εκεί θέλω να επιστρέψω κι εγώ» (vid)

Gazzetta team
Λόιντ: «Ο Μάικ Τζέιμς ανήκει στο ΝΒΑ, εκεί θέλω να επιστρέψω κι εγώ» (vid)

bet365

Ο Τζόρνταν Λόιντ στάθηκε στον Μάικ Τζέιμς, ενώ έδειξε την επιθυμία του να γυρίσει στο ΝΒΑ.

Τη φετινή σεζόν ήταν ο ηγέτης του Ερυθρού Αστέρα και ένας εκ των κορυφαίων σκόρερ της Euroleague, ενώ έχει δει live το μεγάλο σουτ του Λέοναρντ κόντρα στους Σίξερς το 2019 στον δρόμο των Ράπτορς για τον τίτλο.

Ο Τζόρνταν Λόιντ μίλησε στην Cosmote TV και το pick n' roll και στάθηκε μεταξύ άλλων στον Μάικ Τζέιμς.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο παίκτης που έπαιξε στον Ερυθρό Αστέρα φέτος, Τζόρνταν Λόιντ

Για το σουτ πρόκρισης του Λέοναρντ το 2019 κόντρα στους Σίξερς και το μπλουζάκι: «Δεν έπρεπε να πάρει θεωρητικά τόσο μεγάλη διάσταση. Έκανα πλάκα γιατί ένας αναλυτής του ESPN δεν με γνώριζε. Και έτσι είχε τον Καουάι, τον Εμπίντ και έναν τυχαίο τύπο με το κοστούμι. Ήξερα ότι είμαι καλός παίκτης, ότι ήμουν στην καλύτερη πεντάδα της G-League. Ήθελα να δείξω όμως και "ποιος είναι αυτός ο τύπος" το ζήτημα. Έχω εμπιστοσύνη στο παιχνίδι μου και στον εαυτό μου και είχε τη δυνατότητα να κάνω λίγη πλάκα με αυτό. Αυτό το σουτ πιθανότητα να είναι η μεγαλύτερη φάση που έχω δει live σε ματς. Ελπίζω απλά στο τέλος να μην είναι όντως η μεγαλύτερη και να υπάρξουν κι άλλες»

Για τη μεγαλύτερη στιγμή στο ΝΒΑ: «Είναι μια διαφορετική ζωή. Έχει περάσει αρκετός καιρός, όμως το σκέφτομαι συνεχώς. Ορισμένες φορές δεν πιστεύω ότι υπήρξα μέρος όλου αυτο. Είμαι ευλογημένος που ήμουν μέρος αυτής της ομάδας. Έχει περάσει αρκετός καιρός, αλλά κανείς δεν μπορεί να μου το πάρει. Τέτοιες εμπειρίες είναι ανεκτίμητες. Η μεγαλύτερή μου στιγμή ήταν όταν σημείωσα τους πρώτους μου πόντους κόντρα στους Μπουλς, γιατί ουσιαστικά έχω γεννηθεί στο Σικάγο, έχω φίλους εκεί και γνωστούς και κατάλαβα ότι αυτό ήταν κάτι που ονειρευόμουν από μικρό παιδί».

Για την επιστροφή του στο NBA: «Ήξερα ότι είχα πολλά να δείξω σε αυτό το επίπεδο στην Ευρώπη. Ο κόσμος όμως δεν ήξερα τι μπορώ να κάνω. Θα ήθελα να επιστρέψω. Είναι θέμα timing, είναι κάτι που δεν μπορώ να ξέρω εντελώς ακόμη. Πάντα έλεγα ότι είμαι ικανός να παίξω στο NBA. Να βοηθήσω μία ομάδα. Αν λοιπόν βρεθεί ευκαιρία εκεί και είναι καλή, τότε θα το εξετάσω».

Για τον Μάικ Τζέιμς: «Υπάρχουν τόσοι καλοί παίκτες στην EuroLeague, είτε είναι Αμερικανοί είτε είναι Ευρωπαίοι. Πολλοί από τους κορυφαίους μπορούν να παίξουν στο NBA. Ο Μάικ Τζέιμς, από την στιγμή που πήγε εκεί κάνει αυτό που ξέρει και παίζει εξαιρετικά. Νομίζω ανήκει εκεί, έχει φοβερό ταλέντο. Μπορεί και βοηθά όλους τους Αμερικανούς στην Ευρώπη»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Αταμάν, ο εφιάλτης του 2019 και το ταξίδι στην Ίμπιζα (vid)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα