Στους Νικς ο Βιλντόζα! (vid)

Στους Νικς ο Βιλντόζα! (vid)

Στους Νικς ο Βιλντόζα! (vid)

bet365

Οι Νικς έκαναν άμεσα δικό τους τον Λούκας Βιλντόζα, ο οποίος θα μεταβεί στη Νέα Υόρκη και να τεθεί στην διάθεση του Τομ Θίμποντο!

Όπως ανέφερε αρχικά το ESPN και ο Έιντριαν Βοϊναρόφσκι και στη συνέχεια ανακοίνωσε η Μπασκόνια, ο Αργεντινός γκαρντ θα συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ και δη στους Νιου Γιορκ Νικς!

Συγκεκριμένα υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο ύψους 13,6 εκατομμυρίων δολαρίων ωστόσο δεν είναι ακόμα εγγυημένο όσον αφορά την επόμενη χρονιά. Και αυτό διότι οι Νικς θα «ζυγίσουν» τα δεδομένα και θα έχουν την ευκαιρία να τον «τσεκάρουν» στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Το σίγουρο είναι ότι ο Τομ Θίμποντο μπορεί να τον υπολογίζει κανονικά για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν και στη συνέχεια θα αποφασίσει για το αν θα ενεργοποιηθεί το εγγυημένο συμβόλαιο.

Ο Βιλντόζα αγωνίστηκε σε 32 ματς της φετινής EuroLeague έχοντας κατά μέσο όρο 10,3 πόντους και 3,5 ασίστ, σουτάροντας με 45% στα δίποντα και 39% στα τρίποντα. Έτσι, μετά τον συμπατριώτη του Γκάμπριελ Ντεκ, ο οποίος άφησε τη Ρεάλ για λογαριασμό της Οκλαχόμα, έγινε ο δεύτερος παίκτης που μετακόμισε τόσο ξαφνικά στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Την αρχή έκανε ο Φακούντο Καμπάτσο στο ξεκίνημα της σεζόν στο ΝΒΑ, ενώ ήδη υπάρχει έντονη φημολογία και για ένα ακόμη δρομολόγιο EuroLeague-NBA και δη του Ελάιζα Μπράιαντ από την Μακάμπι Τελ Αβίβ στους Μιλγουόκι Μπακς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπακς: Παίρνουν Μπράιαντ από Μακάμπι! (pic)

«Βόμβα» με Ντεκ στη Ρεάλ, πάει άμεσα στην Οκλαχόμα!

Το αποχαιρετιστήριο βίντεο της Μπασκόνια στον Βιλντόζα

 

NBA Τελευταία Νέα