Μαρκ Γκασόλ: Αγκάλιασε το «Pulp Fiction» του! (vid)

Μαρκ Γκασόλ: Αγκάλιασε το «Pulp Fiction» του! (vid)

Μαρκ Γκασόλ: Αγκάλιασε το «Pulp Fiction» του! (vid)

bet365

Ο Μαρκ Γκασόλ είναι ο άνθρωπος που δίνει τις λύσεις. Παρομοίασε τον εαυτό του με τον χαρακτήρα του Χάρβεϊ Καϊτελ από το Pulp Fiction, κύριο Γουλφ! Και πλέον αρχίζει να το απολαμβάνει ξανά.

Ο Μαρκ Γκασόλ έχει παρακολουθήσει αρκετές ταινίες. Πιθανότατα η αγαπημένη του πρέπει να είναι το Pulp Fiction του Κουέντιν Ταραντίνο. Ο χαρακτήρας που του... κόλλησε δεν είναι κάποιος πρωταγωνιστικός. Όπως αισθάνεται ο ίδιος φέτος στο Λος Άντζελες. Παρ' όλα αυτά, ο Ουίνστον Γουλφ αποδεικνύεται ένας χαρακτήρας - κλειδί στην εξέλιξη της ιστορίας.

Όπως ακριβώς αισθάνεται ο Μάρκ Γκασόλ, μετά από πολλά και διάφορα ντους ψυχρολουσίας. Ο ερχομός του Άντρε Ντράμοντ τον έφερε στο παρασκήνιο. Ένα βήμα πριν την εξέδρα. Με τους Λέικερς να κάνουν με τον πλέον χειρότερο τρόπο γνωστές τις προθέσεις τους.

Μόλις επέστρεψε και ο Άντονι Ντέιβις από τον τραυματισμό του, το ροτέισον για τον Γκασόλ σχεδόν εξαφανίστηκε! Μόνο που στα δύσκολα, ο Φρανκ Βόγκελ εμπιστεύτηκε τον Γκασόλ.

Στο ματς των πρωταθλητών κόντρα στους Ντένβερ Νάγκετς, μία αναμέτρηση κομβική για την τελική κατάταξη των Λέικερς, ο Ισπανός σέντερ - πρωταθλητής το 2019 με τους Τορόντο Ράπτορς - άλλαξε τη ροή του αγώνα (10 πόντους, 7 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 1 μπλοκ σε 16:59) . Η παρουσία του, σύμφωνα με την στατιστική, άλλαξε τη ροή του αγώνα.

Και όχι μόνο. Και η απουσία έκανε το ίδιο. Με τους Λέικερς να προηγούνται όσο είναι στο παρκέ, και να χάνουν μέρος της δύναμής τους, όταν απουσίαζε. Ακόμη και η άμυνα πάνω στον Νίκολα Γιόκιτς ήταν καταλυτική. Όχι και άσχημα για έναν... ξεγραμμένο τύπο.

Όπως και ο κύριος Γουλφ στο φιλμ, έτσι και ο Γκασόλ έδωσε τη λύση. Για όσους δεν θυμούνται, στο Pulp Fiction, ο κύριος Γουλφ βοήθησε τους χαρακτήρες του Τζον Τραβόλτα και Σάμουελ Τζάκσον να... καθαρίσουν ένα έγκλημα.

Για τους Λέικερς το μοναδικό «έγκλημα» της φετινής σεζόν μπορεί να έχει μόνο ένα όνομα: Play-in τουρνουά. Θέλουν να το αποφύγουν με κάθε τρόπο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διπλό στο Μαϊάμι οι Μάβερικς, νίκες για Χόρνετς και Κινγκς (vid)

Πέλικανς - Ουόριορς 108-103: «Ζωντανοί» για το play in τουρνουά! (vid)

Μπακς - Νετς 124-118: Κυρίαρχος Γιάννης, πήρε τον... αέρα του Μπρούκλιν! (vid)

 

NBA Τελευταία Νέα