ΝΒΑ: Αποβολή για Ντόντσιτς, νίκες για Μαϊάμι, Νικς (vid)

ΝΒΑ: Αποβολή για Ντόντσιτς, νίκες για Μαϊάμι, Νικς (vid)

bet365

Οι Ντάλας Μάβερικς ηττήθηκαν εντός έδρας από τους ελλιπέστατους Σακραμέντο Κινγκς και έχασαν έδαφος στη μάχη των playoffs. Τραυματίστηκε ο Χαλιμπέρτον! Με νίκες συνέχισαν Νικς και Χιτ στην Ανατολή.

Για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν οι Ντάλας Μάβερικς αδυνατούν να νικήσουν τους Σακραμέντο Κινγκς (0-3 πέρσι, 0-3 φέτος). Η ήττα είναι το ένα... σταυροδρόμι. Το άλλο αφορά τον Λούκα Ντόντσιτς. Ο Σλοβένος (30π.) αποβλήθηκε στο τελευταίο λεπτό, δεχόμενος την 14η τεχνική ποινή για φέτος. Με άλλη μία θα έχει αυτόματα ποινή μίας αγωνιστικής, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να λείψει σε ένα από τα κρίσιμα τελευταία ματς.

Οι Κινγκς, με πάρα πολλές απουσίες, είχαν τον έλεγχο του αγώνα από την αρχή του αγώνα. Ο Χιλντ μέτρησε 27 πόντους, ο Μπάγκλεϊ πρόσθεσε 23.

ΡΟΚΕΤΣ - ΝΙΚΣ 97-122

Ο Τζούλιους Ραντλ αγωνίστηκε στις τρεις πρώτες περιόδους του αγώνα, έχοντας 31 πόντους (13/22), 7 ριμπάουντ και 6 ασίστ. Δεν υπήρχε ανάγκη να αγωνιστεί παραπάνω για την 11η νίκη των Νικς σε 12 αγώνες. Ο Ντέρικ Ρόουζ έκανε ακόμη μία γεμάτη εμφάνιση με 24 πόντους (8/11 σουτ, 4/4 βολές), 6 ριμπάουντ, 4 ασίστ σε 31:01!

ΧΟΡΝΕΤΣ - ΧΙΤ 111-121

O Μπαμ Αντεμπάγιο είχε 20 πόντους, 10 ριμπάουντ, ο Τζίμι Μπάτλερ 18 πόντους, 8 ριμπάουντ, 8 ασίστ και οι Μαϊάμι Χιτ αρχίζουν να παίζουν ξανά το μπάσκετ των περσινών playoffs.

Πλέον, οι Χιτ - μετά την ήττα των Σέλτικς από τους Μπλέιζερς - έχουν ξεφύγει με μία νίκη μακριά από τη Βοστόνη. Ο Πι Τζέι Ουάσινγκτον μέτρησε 21 πόντους για τη Σάρλοτ, και ο ΛαΜέλο Μπολ πρόσθεσε 14 πόντους, 6 ριμπάουντ, 5 ασίστ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

NBA Τελευταία Νέα