Νάγκετς-Πέλικανς 114-112: Με... τάπα Γιόκιτς και career high του Καμπάτσο (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Νάγκετς-Πέλικανς 114-112: Με... τάπα Γιόκιτς και career high του Καμπάτσο (vid)

bet365

Ο Νίκολα Γιόκιτς σταμάτησε τον Ζάιον Ουίλιαμσον στα 2,2'' για το τέλος και οι Ντένβερ Νάγκετς κατάφεραν να νικήσουν τους Πέλικανς με 114-112.

Ο Σέρβος σέντερ έβαλε το... καλύτερο κερασάκι στην τούρτα της δικής του απόδοση απέναντι στην ομάδα της Νέας Ορλεάνης.

Δεν ήταν μόνο οι 32 πόντοι που είχε με 12/20 εντός παιδιάς, ούτε οι 8 ασίστ, ούτε τα 7 ριμπάουντ! Ήταν η «clutch» τάπα του στα 2.2'' για το τέλος στον Ζάιον Ουίλιαμσον, ο οποίος προσπάθησε να σκοράρει από κοντά για την ισοφάριση και την παράταση στο ματς. Όμως υπολόγισε χωρίς τον Νίκολα Γιόκιτς, ο οποίος ήρθε από πίσω και τον φιλοδώρησε μ' ένα μεγαλοπρεπέστατο μπλοκ. Σαν να του έλεγε «not at my house»!

Και να 'ταν μόνο ο Γιόκιτς; Παίκτης-κλειδί του αγώνα ήταν ο Φακούντο Καμπάτσο, ο οποίος ευστόχησε σε κρίσιμα τρίποντα στα τελευταία λεπτά με αποτέλεσμα να φτάσει στους 19 πόντους και να σημειώσει career high στο ΝΒΑ! Επίσης μοίρασε και 10 ασίστ σε 36 λεπτά συμμετοχής για το «double double» καλύπτοντας επάξια το κενό του τραυματία, Τζαμάλ Μάρεϊ.

Εξαιρετικός ήταν και ο Μάικλ Πόρτερ Τζούνιορ με 28 πόντους και 12/21 εντός παιδιάς, ενώ για τους Πέλικανς ο Μπράντον Ίνγκραμ είχε 27 πόντους, 7 ριμπάουντ και 5 ασίστ, ενώ ο Ζάιον πρόσθεσε άλλους 21 πόντους με 8/17 σουτ.

 

NBA Τελευταία Νέα