Ουίζαρντς-Λέικερς 116-107: Απολαυστικός Ουέστμπρουκ, 13ο triple double τον Απρίλιο! (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Ουίζαρντς-Λέικερς 116-107: Απολαυστικός Ουέστμπρουκ, 13ο triple double τον Απρίλιο! (vid)

bet365

Με τον Ράσελ Ουέστμπρουκ να «γράφει» ένα ακόμη triple double στη στατιστική του, οι Ουάσινγκτον Ουίζαρντς επικράτησαν των Λος Άντζελες Λέικερς με 116-107.

Την δική τους μάχη προκειμένου να παραμείνουν σε τροχιά... play-in tournament δίνουν οι Ουίζαρντς ώστε να διεκδικήσουν και τη παρουσία τους στα φετινά playoffs.

Και αν υπάρχει κάποιος που το πιστεύει και το θέλει λίγο... περισσότερο από τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, αυτός είναι ο Ράσελ Ουέστμπρουκ! Για 13η φορά τον Απρίλιο και για 176η στην καριέρα του σημείωσε «triple double» έχοντας 18 πόντους (7/16 σουτ), 18 ριμπάουντ και 14 ασίστ!

Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Μπράντλεϊ Μπιλ με 27 πόντους και 11/18 εντός παιδιάς ενώ παίκτης-κλειδί ήταν ο Άλεξ Λεν με 18 πόντους και 9 ριμπάουντ. Οι Λέικερς γνώρισαν την 4η ήττα τους στα πέντε τελευταία παιχνίδια, ενώ εξακολουθούν να στερούνται τις υπηρεσίες του τραυματία ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Ο Άντονι Ντέιβις πέτυχε 26 πόντους (τους περισσότερους από τη μέρα που επέστρεψε στην ενεργό δράση) και ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας αλλά όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων δεν ήταν και... αρκετοί για τους Λέικερς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φοβερό «πόστερ» του Χατσιμούρα, έβαλε στο καλάθι τον Άντονι Ντέιβις! (vid)

 

NBA Τελευταία Νέα