Γκασόλ: «Ο Ντράμοντ είναι ο βασικός σέντερ, εγώ θα είμαι έτοιμος και 5 λεπτά να παίξω»

Γκασόλ: «Ο Ντράμοντ είναι ο βασικός σέντερ, εγώ θα είμαι έτοιμος και 5 λεπτά να παίξω»

Γιώργος Κούβαρης
Γκασόλ: «Ο Ντράμοντ είναι ο βασικός σέντερ, εγώ θα είμαι έτοιμος και 5 λεπτά να παίξω»

bet365

Ο Μαρκ Γκασόλ ήταν από τους παίκτες-κλειδιά των Λέικερς στη νίκη επί των Τορόντο Ράπτορς και όπως είπε θα είναι πάντα έτοιμος, όσο και αν χρειαστεί να βρεθεί στο παρκέ.

Μετά τον τραυματισμό του Αντρέ Ντράμοντ, ο Ισπανός σέντερ έχει πάρει θέση στην βασική πεντάδα των Λέικερς και μάλιστα ανταποκρίνεται στον απόλυτο βαθμό.

Απέναντι στους Ράπτορς ήταν από τους καλύτερους της ομάδας του έχοντας 13 πόντους με 5/6 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 0/2 βολές, 9 ριμπάουντ και 5 ασίστ σε 28 λεπτά συμμετοχής.

Παρόλα αυτά ξέρει ότι ο χρόνος του στο παρκέ θα μειωθεί μετά την επιστροφή του Ντράμοντ, κάτι που γνωρίζει καλά και το οποίο έχει αποδεχθεί στο 100%!

«Θα είμαι πάντα έτοιμος. Είμαι απόλυτα αφοσιωμένος στην ομάδα. Και πάντα θα είμαι έτοιμος όταν θα φωνάξουν τον αριθμό μου. Καταλαβαίνω ότι πρέπει να εγκλιματιστεί ο Αντρέ (σ.σ. Ντράμοντ) στην ομάδα και είναι κάτι που προσπαθούμε να κάνουμε. Περιμένουμε επίσης να επιστρέψουν οι Λεμπρόν και Ντέιβις ώστε να αποκτήσει η ομάδα καλύτερη ακόμα χημεία» σχολίασε ο Μαρκ Γκασόλ και συνέχισε:

«Εγώ θα είμαι πάντα έτοιμος, ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί. Δεν έχει σημασία αν θα είναι για πέντε λεπτά, για 10 λεπτά ή για οποιαδήποτε θέση. Μερικές βραδιές μπορεί να μην παίξω. Παρόλα αυτά θα παραμείνω έτοιμος, ανεξάρτητα από το τι έχω κάνει. Ήταν μια διαδικασία για να επανεκτιμήσω αυτήν την κατάσταση , αλλά όπως είπα, είμαι απόλυτα αφοσιωμένος σε αυτήν την ομάδα.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ράπτορς-Λέικερς 101-110: Απόδραση με... ένταση από την Τάμπα Μπέι (vid)

Σύρραξη, «πάλη» και αποβολές στο Ράπτορς-Λέικερς! (vid)

Λέικερς: Ενίσχυση με ΜακΛίμορ!

 

NBA Τελευταία Νέα