All time συμπαίκτες ΛεΜπρόν vs Ντουράντ: Ποιος θα επικρατούσε; (poll)

Νίκος Καρφής
All time συμπαίκτες ΛεΜπρόν vs Ντουράντ: Ποιος θα επικρατούσε; (poll)

bet365

Το gazzetta.gr δημιούργησε την all time πεντάδα των συμπαικτών του ΛεΜπρόν Τζέιμς και του Κέβιν Ντουράντ και ζητά από τους αναγνώστες του να ψηφίσουν την καλύτερη.

Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

ΛεΜπρόν Τζέιμς και Κέβιν Ντουράντ κυριαρχούν στη λίγκα εδώ και πολλά χρόνια

Από το 2016 μέχρι και πέρυσι, το πρωτάθλημα και το MVP των τελικών κατέληγε σε έναν από τους 2 με εξαίρεση το 2019 που το πήραν οι Ράπτορς του Λέοναρντ.

Ο Βασιλιάς κατέκτησε τα πρωταθλήματα του 2016 και του 2020 σε αυτό το διάστημα, με τον KD να ανεβαίνει στην κορυφή το 2017 και το 2018 με τους Ουόριορς. Μάλιστα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κοντραριστούν και φέτος στους τελικούς της λίγκας.

Οι 2 παικταράδες έχουν παίξει με σπουδαίους παίκτες στην καριέρα τους και το gazzetta.gr βρήκε την ευκαιρία να βάλει πάλι στην εξίσωση τους αναγνώστες του.

Φτιάξαμε την κορυφαία πεντάδα με συμπαίκτες του ΛεΜπρόν και τη βάλαμε κόντρα σε εκείνη του Ντουράντ, ζητώντας από εσάς να ψηφίσετε ποιος θα κέρδιζε.

Συμπαίκτες ΛεΜπρόν (Ίρβινγκ, Ουέιντ, Άλεν, Μπος, Ντέιβις)

Μια ισορροπημένη πεντάδα με απίθανη περιφέρεια και εντυπωσιακή γραμμή ψηλών με Μπος και Ντέιβις.

Θα πάμε τον Ρέι Άλεν στο «3» για να χωρέσουν όλοι, ενώ θα αφήσουμε τους Ίρβινγκ και Ουέιντ να κάνουν τα μαγικά τους στα γκαρντ.

Πεντάδα όνειρο που θα δυσκόλευε κάθε αντίπαλο.

Με Ουέιντ και Μπος κατέκτησε τα πρωταθλήματα του 2012 και του 2013 (ο Άλεν ήταν στο 2ο), ενώ παρέα με τον Ίρβιγγκ πήρε εκείνο του 2016 με τους Καβς. Φυσικά πέρυσι πανηγύρισε παρέα με τον Ντέιβς.

Συμπαίκτες Ντουράντ (Κάρι, Ουέστμπρουκ, Χάρντεν, Τόμπσον, Γκριν)

Αρχικά δεν υπάρχει ο Κάιρι Ίρβινγκ για να μην βρίσκεται και στις 2 ομάδες. Έτσι καταλήγουμε σε μια death lineup, μια κοντή πεντάδα με 4 περιφερειακούς και το small ball στα καλύτερα του.

Κάρι-Ουέστμπρουκ-Χάρντεν-Τόμπσον συνθέτουν μια αδιανόητη τετράδα επιθετικών υπερόπλων και ο Γκριν θα είναι για την άμυνα (μαζί με τον Κλέι) και την βρώμικη δουλειά.

Ο KD συνεργάστηκε με Ουέστμπρουκ και Χάρντεν στην υπέροχη ομάδα των Θάντερ, ενώ τον Μούσια τον βρήκε και φέτος στους Νετς.

Τέλος με την τρομερή τριάδα των Κάρι, Κλέι και Γκριν κατέκτησε 2 πρωταθλήματα στο Γκόλντεν Στείτ, συνθέτοντας μία από τις κορυφαίες ομάδες όλων των εποχών.

Είστε έτοιμοι να ψηφίσετε;

Loading...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα