Γιόκιτς: Υποψήφιος MVP μεν, δεν πάει στις βολές δε!

Γιόκιτς: Υποψήφιος MVP μεν, δεν πάει στις βολές δε!

Γιόκιτς: Υποψήφιος MVP μεν, δεν πάει στις βολές δε!

bet365

Ο Νίκολα Γιόκιτς διανύει μία σεζόν, η οποία είναι υποψήφια για το βραβείο του MVP. Και όμως, απέναντι στους Λος Άντζελες Κλίπερς κατέγραψε το πέμπτο εφετινό ματς χωρίς να εκτελέσει βολές!

Ο Νίκολα Γιόκιτς πετυχαίνει 26.8 πόντους σε κάθε παιχνίδι που αγωνίζεται, ενώ επιχειρεί 18.5 σουτ ανά παιχνίδι. Και όμως, από τα 47 φετινά ματς, ο Σέρβος σέντερ κόντρα στους Λος Άντζελες Κλίπερς, μόλις κατέγραψε το πέμπτο παιχνίδι του, όπου δεν εκτελεί βολές! Το πρώτο ήταν απέναντι στους Σανς, την Πρωτοχρονιά, με τον Γιόκιτς να σημειώνει 17 πόντους (σε 13 προσπάθειες) και 11 ριμπάουντ

Το επόμενο σημειώθηκε εννιά ημέρες μετά (9/1) κόντρα στους Σίξερς, όπου ο Γιόκιτς μέτρησε 15 πόντους (με 8 σουτ) και 12 ριμπάουντ.

Και ακολούθησαν ξανά οι Φίνιξ Σανς (23/1). Ο απολογισμός του Σέρβου ήταν 29 πόντοι (με 21 προσπάθειες) και 22 ριμπάουντ. Όσο για το προηγούμενο, πριν το πιο πρόσφατο; Στις 10/2 με αντίπαλο το Κλίβελαντ, ο Γιόκιτς σημείωσε μόλις 12 πόντους (με 12 ριμπάουντ και μόλις 7 προσπάθειες) και δεν πήγε στη γραμμή.

Κόντρα στους Κλίπερς, ο Joker πήρε 16 προσπάθειες, είχε 14 πόντους. Και φυσικά καμία ελεύθερη βολή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

NBA Τελευταία Νέα