Οι Αντετοκούνμπο κρατάνε ψηλά τη σημαία: Οι τριάδες αδερφών που έπαιξαν ΝΒΑ! (pics)

Νίκος Καρφής
Οι Αντετοκούνμπο κρατάνε ψηλά τη σημαία: Οι τριάδες αδερφών που έπαιξαν ΝΒΑ! (pics)

bet365

Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο έζησαν όμορφες στιγμές μετά το τέλος του Λέικερς-Μπακς, γράφοντας ιστορία και το gazzetta.gr θυμίζει τις τριάδες αδερφών που έπαιξαν στο ΝΒΑ.
Παναθηναϊκός - Μιλάνο: Δεκάδες ειδικά για πόντους, ριμπάουντ, ασίστ, εύστοχα τρίποντα. Τα μεγάλα παιχνίδια βρίσκονται εδώ. |21+

Μάρτυρες μιας πολύ όμορφης στιγμή γίναμε μετά το τέλος της αναμέτρησης των Λέικερς με τους Μπακς.

Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο συνομίλησαν με τον αδερφό τους, Κώστα και ο Greek Freak τον πήρε αγκαλιά, δείχνοντας πόσο χαίρεται που τους έχει και τους 2 κοντά του, ενώ έγραψαν ιστορία, αφού έγιναν η 2η τριάδα αδερφών στην ιστορία της λίγκας που συναντιέται σε ένα ματς, μετά τα αδέρφια Χόλιντεϊ (Τζρου, Τζάστιν, Άαρον).

Ο Κώστας έπαιξε 2 λεπτά στην αναμέτρηση κόντρα στα αδέρφια του και δεν πέτυχε κάποιο πόντο, ενώ ο Γιάννης είχε 25 με 10 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 3 μπλοκ. Τέλος ο Θανάσης έμεινε στο παρκέ 12 λεπτά και είχε 8 πόντους, 2 κλεψίματα και 1 μπλοκ.

Πάνω από όλα η οικογένεια για τα αδέρφια Αντετοκούνμπο δεν σταματούν να το δείχνουν όπου σταθούν και όπου βρεθούν. Οι τρεις τους το απόλαυσαν και έβγαλαν φυσικά φωτογραφία, μέχρι να συναντηθούν ξανά εντός ή εκτός παρκέ.

Με αφορμή το... σμίξιμο των Αntetokounbros το gazzetta.gr θυμίζει τις τριάδες αδερφών που έπαιξαν στο ΝΒΑ.

Mπρεντ, Τζον και Ντρου Μπάρι

Τα παιδιά του Ρικ Μπάρι. Ο Μπρεντ κέρδισε 2 τίτλους με το Σαν Αντόνιο, αγωνίστηκε 14 σεζόν στο ΝΒΑ και πήρε και διαγωνισμό καρφωμάτων το 1996, ενώ ο Τζον τελείωσε την καριέρα του με 39.2% στα τρίποντα. Τέλος ο Ντρου μπορεί να αγωνίστηκε μόλις 3 σεζόν στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη, αλλά με 38.1% στα τρίποντα.

Kάλντγουελ, Τσαρλς, Μέιτζορ και Ουίλ Τζόουνς

Εδώ έχουμε μια ειδική κατηγορία, αφού δεν μιλάμε για 3 αδέρφια, αλλά για 4

Ο Κάλντγουελ έπαιξε 1299 ματς και αγωνίστηκε και σε All Star Game, ο Τσαρλς κατάφερε να πάρει πρωτάθλημα το 1995 με τους Ρόκετς. Από την πλευρά του ο Μέιτζορ πάτησε παρκέ σε 374 ματς στο ΝΒΑ και τέλος ο Ουίλ φόρεσε τη φανέλα της Ιντιάνα και του Mπάφαλο, ενώ πριν ήταν στο ABA.

Τζρου, Άαρον και Τζάστιν Χόλιντεϊ

Μιλάμε για την πρώτη τριάδα αδερφών που συναντήθηκε σε αγώνα ΝΒΑ, πριν τους Antetokounbros. Kαι αυτό είχε γίνει σε ένα Πέλικανς - Πέισερς, όπου ο Τζρου συναντήθηκε με Τζάστιν και Άαρον. Πλέον ο Τζρου παίζει παρέα με τον Γιάννη στους Μπακς. Ο Άαρον αγωνίζεται στην Ιντιάνα από το 2018, ενώ έναν χρόνο μετά στην ομάδα πήγε και ο αδερφός του, Τζάστιν. Κορυφαίος ο Τζρου με 15.9 πόντους και 6.3 ασίστ στην καριέρα του στο ΝΒΑ.

Μέισον, Μάρσαλ και Μάιλς Πλάμλι

Ακόμα μια διάσημη τριάδα αδερφών στο ΝΒΑ.

Ο Μέισον είναι και ο πιο διάσημος και αγωνίζεται στους Πίστονς, με τους οποίους έχει φέτος 10.5 πόντους και 9.5 ριμπάουντ, ενώ στο παρελθόν έπαιξε σε Μπρούκλιν, Πόρτλαντ και Ντένβερ. O Mάιλς που τον συναντάμε στην Κίνα μετά το πέρασμα του στο ΝΒΑ, έχει φορέσει τη φανέλα των Πέισερς, των Μπακς, των Σανς, των Χοκς και των Χόρνετς. Τέλος ο Μάρσαλ ήταν στους Νικς, αλλά και στους Μπακς, αλλά δεν πήρε τόσες ευκαιρίες όσο τα αδέρφια του.

Kόντι, Τάιλερ και Λουκ Ζέλερ

O Kόντι δεν έχει φύγει ποτέ από τη Σάρλοτ και εκεί μετρά 8.6 πόντους και 6 ριμπάουντ σε 7 σεζόν. Ο Τάιλερ έχει παίξει 414 φορές στην κορυφαία λίγκα του κόσμου με 6.9 πόντους και 4.4 ριμπάουντ. Έχει περάσει από Καβς, Σέλτικς, Μπακς, Χοκς, Νετς, Σπερς και Γκρίζλις. Τώρα ο Λουκ βρέθηκε στο ΝΒΑ μόλις για 16 ματς τη σεζόν 2012-13 με τους Φοίνιξ Σανς, αλλά δεν ήταν τόσο καλός όσο τα αδέρφια του.

Γιάννης, Θανάσης και Κώστας Αντετοκούνμπο

Και φτάνουμε στους 3 Έλληνες, στα αδέρφια Αντετοκούνμπο. Ο Γιάννης κυριαρχεί στη λίγκα εδώ και χρόνια, μετρώντας 2 βραβεία MVP, ενώ στην καριέρα του με τους Μπακς έχει 20.7 πόντους και 9.1 ριμπάουντ, παλεύοντας να οδηγήσει τα ελάφια στην κορυφή. Ο Θανάσης πριν τους Μπακς, βρισκόταν στους Νικς, ενώ φέτος στα ελάφια έχει 3.3 πόντους και 2.3 ριμπάουντ μέσο όρο. Τέλος ο Κώστας που πέρυσι στέφθηκε πρωταθλητής με τους Λέικερς, έχει ξεκινήσει την καριέρα του στο Ντάλας, ενώ τη σεζόν που διανύουμε αγωνίστηκε σε μόλις 6 ματς με τους λιμνάνθρωπους.

Διαβάστε ακόμα

 

NBA Τελευταία Νέα