Κόμπι Μπράιαντ: Η μέρα που ο Μάικλ Τζόρνταν τον ονόμασε... βασιλιά! (vid)

Κόμπι Μπράιαντ: Η μέρα που ο Μάικλ Τζόρνταν τον ονόμασε... βασιλιά! (vid)

bet365

Η μέρα που ο Κόμπι Μπράιαντ έλαβε τις... ευλογίες του Μάικλ Τζόρνταν. Και η μέρα που ο Κόμπι γιόρτασε τη στέψη του με 55 πόντους!

Για μία τελευταία φορά. Ο Μάικλ Τζόρνταν θα έδινε τα πάντα για να μπορούσε να το κάνει ξανά. Ακόμη και τώρα. Να πατήσει το ίδιο παρκέ με τον Κόμπι Μπράιαντ. Και να παίξουν ένα μονό για χάρη του παλιού καλού καιρού. Η 28η Μαρτίου του 2003 είναι καταγεγραμμένη ως η μέρα που ο Air παρέδωσε τη «δάδα» του κορυφαίου στον Mamba.

Βλέπετε, οι Αμερικανοί έχουν αυτή τη μανία. Κάποιος πρέπει να έχει τη «δάδα». Το πιστοποιητικό του κορυφαίου αθλητή. Και εκείνο το ματς έμοιαζε ως η τέλεια ευκαιρία για να αλλάξει χέρια. Ο 39χρονος Μάικλ Τζόρνταν διένυε οριστικά και αμετάκλητα τα τελευταία χιλιόμετρα στο ΝΒΑ. Και ο Κόμπι Μπράιαντ κυνηγούσε το τέταρτο πρωτάθλημά του.

Και φρόντισε απέναντι στον... δάσκαλό του να δώσει μία απίθανη παράσταση! Πέτυχε 55 πόντους, τους 42 στο πρώτο ημίχρονο, με 15/29 σουτ και 9/13 τρίποντα! Και οδήγησε τους Λέικερς στη νίκη επί των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς με 108-94.

Ο Τζόρνταν σημείωσε 23 πόντους (10/20 σουτ) και ήταν ο κορυφαίος σκόρερ της ομάδας του!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ούμπρε Τζ.: «Όταν αποκαλείς κάποιον GOAT, δε σέβεσαι Τζόρνταν και Κόμπι»

 

NBA Τελευταία Νέα