Λέικερς-Μάτζικ 96-93: Αγχωτική νίκη με Σρέντερ και Κούζμα (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Λέικερς-Μάτζικ 96-93: Αγχωτική νίκη με Σρέντερ και Κούζμα (vid)

bet365

Οι... ελλιπέστατοι Λος Άντζελες Λέικερς δυσκολεύτηκαν πολύ μέχρι να κάμψουν την αντίσταση των... αποδυναμωμένων Ορλάντο Μάτζικ με 96-93.

Χρειάστηκε να πάει το ματς στο... τελευταίο σουτ μέχρι να φτάσουν οι Λέικερς στη νίκη και να αυξήσουν το φετινό τους ρεκόρ στο 30-17.

Βέβαια παραμένουν εκτός οι Λεμπρόν Τζέιμς και Άντονι Ντέιβις, ενώ ακόμα δεν έχει δώσει το «παρών» ο Αντρέ Ντράμοντ. Παρόλα αυτά οι «λιμνάνθρωποι» κατάφεραν να φτάσουν στην τελική επικράτηση απέναντι στους Ορλάντο Μάτζικ, οι οποίοι πραγματοποίησαν ολικό λίφτινγκ μετά την αποχώρηση των Γκόρντον, Βούτσεβιτς και Φουρνιέ.

Ο Ντένις Σρέντερ με 24 πόντους, 6 ασίστ και 5 ριμπάουντ ήταν ο καλύτερος των Λέικερς ενώ ο Κάιλ Κούζμα τον ακολούθησε με double double έχοντας 21 πόντους (5/15 τρίποντα) και 11 ριμπάουντ. «Διπλός» ήταν και ο Μόρις με 12 πόντους και 11 ριμπάουντ, ενώ ο Μόντρεζλ Χάρελ ήρθε από τον πάγκο και έδωσε με τη σειρά του άλλους 18 πόντους και 11 ριμπάουντ. Δεν αγωνίστηκε καθόλου ο Κώστας Αντετοκούνμπο.

Για τους Ορλάντο Μάτζικ ο Ντούειν Μπέικον είχε 26 πόντους (ρεκόρ καριέρας) και 8 ριμπάουντ, ενώ άλλους 14 πόντους πρόσφερε ο Τσούμα Οκέκε.

 

NBA Τελευταία Νέα