ΝΒΑ: Έμεινε Τορόντο ο Λάουρι, προς buy out Ντράμοντ, Όλντριτζ (pic)

ΝΒΑ: Έμεινε Τορόντο ο Λάουρι, προς buy out Ντράμοντ, Όλντριτζ (pic)

bet365

Ο Κάιλ Λάουρι παρέμεινε στο Τορόντο και ο ΛαΜάρκους Όλντριτζ στους Σαν Αντόνιο Σπερς. Ο τελευταίος, όπως και ο Αντρέ Ντράμοντ έχουν μπει στη διαδικασία να εξαγοράσουν τα συμβόλαιά τους. Για τον Ντράμοντ έχουν εκφράσει ενδιαφέρον Λέικερς, Νετς και Σέλτικς!

Η τελευταία μέρα των ανταλλαγών είχε μπόλικες ειδήσεις. Από τη... διάλυση των Ορλάντο Μάτζικ, στην ενίσχυση των Ντένβερ Νάγκετς και των Μαϊάμι Χιτ. Ωστόσο, υπήρχαν και οι ανταλλαγές που δεν έγιναν στο... παρά πέντε.

Ο Κάιλ Λάουρι, παρά το έντονο ενδιαφέρον παρέμεινε στο Τορόντο, όπου δεν αποκλείεται να ανανεώσει. Την ίδια τύχη είχε και ο ΛαΜάρκους Όλντριτζ στο Σαν Αντόνιο, ωστόσο ο σέντερ των Σπερς αναμένεται να μείνει ελεύθερος μέσω buy out. Κάτι ανάλογο θα συμβεί και με τον Αντρέ Ντράμοντ από τους Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Κάτι που σημαίνει ότι δύο ποιοτικοί ψηλοί θα υπάρχουν στην αγορά, προκειμένου οι ομάδες να τους επιλέξουν. Αυτή τη στιγμή, το Μαϊάμι ενδιαφέρεται για τον Όλντριτζ και οι Νετς, Σέλτικς και Λέικερς για τον Ντράμοντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα