ΝΒΑ: Ζητάει από τις ομάδες να στήσουν κέντρα εμβολιασμού στα προπονητήρια

ΝΒΑ: Ζητάει από τις ομάδες να στήσουν κέντρα εμβολιασμού στα προπονητήρια

bet365

Και οι εμβολιασμοί στο ΝΒΑ καλά κρατούν. Το ΝΒΑ ενημέρωσε τις ομάδες για την πρόθεση δημιουργίας κέντρων εμβολιασμού στις εγκαταστάσεις κάθε ομάδας.

Το ΝΒΑ προσπαθεί να κάνει τους ρυθμούς πιο γοργούς. Σε καμία περίπτωση να... κλέψει στη σειρά. Αλλά σίγουρα επιχειρεί να... σπρώξει τις ομάδες σε ταχύτερους ρυθμούς εμβολιασμού. Σύμφωνα με το ESPN, σε επιστολή που έφτασε και στις 30 ομάδες του ΝΒΑ, η λίγκα εξηγεί το πλάνο της: Τη δημιουργία εμβολιαστικών κέντρων στις εγκαταστάσεις κάθε ομάδας, σε συνεργασία με την αλυσίδα των εθνικών φαρμακείων των ΗΠΑ. Όχι μόνο για να εμβολιαστούν οι αθλητές, αλλά και τα τεχνικά επιτελεία, οι εργαζόμενοι στις ομάδες και αυτοί στα γήπεδα!

Ο σκοπός είναι να συνεχιστούν οι εμβολιασμοί, προκειμένου το ΝΒΑ να κάνει ακόμη ένα βήμα για την επιστροφή στην κανονικότητα και να έχει τη δυνατότητα χαλάρωσης στο αυστηρό πρωτόκολλο υγείας. Ήδη παίκτες των Πέλικανς, Χοκς, Μπλέιζερς και Χιτ έχουν κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου, ενώ τις επόμενες ημέρες στη λίστα θα προστεθεί και η ομάδα των Λος Άντζελες Λέικερς.

Ο στόχος του ΝΒΑ είναι προφανής: Άμεσος εμβολιασμός, αλλά πάντα με σειρά προτεραιότητας. Εξάλλου, η εντολή που έχει δώσει το ΝΒΑ στους παίκτες, είναι πως αν κάποιος ή κάποιοι μπορούν να εξασφαλίσουν εμβόλιο εκτός της ομάδας, να το κάνουν.

 

NBA Τελευταία Νέα