Σανς: Από τον πάτο στην κορυφή μόλις σε δύο χρόνια! (pic)

Σανς: Από τον πάτο στην κορυφή μόλις σε δύο χρόνια! (pic)

Αντωνία Σπανού
Σανς: Από τον πάτο στην κορυφή μόλις σε δύο χρόνια! (pic)

bet365

Οι Σανς κατάφεραν και έχουν διανύσει μια μοναδική διαδρομή, η οποία κανείς δεν μπορεί να προβλέψει που θα σταματήσει, αλλά για την ώρα έχει προκαλέσει θαυμασμό.

Οι Σανς έχουν καταφέρει να τραβήξουν πάνω τους όλη την προσοχή φέτος και σίγουρα όχι άδικα. Ήταν μόλις δύο χρόνια πριν, όταν τελείωσαν την σεζόν με το δεύτερο χειρότερο σερί στο ΝΒΑ και μόλις 19 νίκες και 63 ήττες.

Ο Μπούκερ έδειχνε απελπιστικά μόνος στο Φοίνιξ, πάλευε, αλλά τελικά δεν ήταν αρκετός και τα πράγματα σίγουρα δεν ευνοούσαν ούτε εκείνον, ούτε την ομάδα του. Το περσινό καλοκαίρι, αποφάσισαν να αλλάξουν πράγματα και η κίνηση ματ ήταν το να δώσουν ποιότητα και εμπειρία, δίπλα στον σταρ τους.

Ο Κρις Πολ, αφού αναμόρφωσε τους Θάντερ, ήθελε μια άλλη πρόκληση και προκαλώντας έκπληξη επέλεξε τους Σανς, για επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Αποφάσισε να πάρει την εμπειρία του και τα όσα καταπληκτικά κάνει στο παρκέ και να μετακομίσει στο Φοίνιξ. Και έκανε εξαιρετικά. Οι Σανς είναι η μεγαλύτερη έκπληξη της φετινής σεζόν.

Δύο χρόνια μετά την τραγική τους σεζόν, είναι δεύτεροι στην Δύση, με τον ανταγωνισμό να είναι θεότρελος και παλεύουν για το καλύτερο ρεκόρ στην λίγκα. Είναι στο 29-14, πίσω από τους Τζαζ, που και αυτοί φέτος έχουν γυρίσει αρκετά κεφάλια και αποδεικνύουν ότι δεν φοβούνται ονόματα.

Οι Σανς έχουν δείξει μέσα στο παρκέ τι αξίζουν, αλλά δυσκολεύονται να κάνουν τους υπόλοιπους να τους βάλουν στην ίδια ζυγαριά. Πολ, Μπούκερ, Έιτον, Μπρίτζες, Κράουντερ και Τζόνσον είναι εκεί για να συνθέσουν το βασικό τους rotation, έχουν ποιότητα και στις δύο πλευρές του παρκέ και θα παλέψουν για τον τίτλο μέχρι το τέλος.

Μπορεί να μην υπολογίζονται όσο άλλες ομάδες, αλλά είναι εκεί, στην δεύτερη θέση και για να τους ρίξει κάποιος πρέπει να τους κερδίσει στο παρκέ και όχι στα χαρτιά.

Στα 53 χρόνια ιστορίας τους δεν έχουν πάρει ποτέ τίτλο, δεν έχουν μπει στα Playoffs από το 2010 και όσα έχουν κάνει μέχρι εδώ είναι επίτευγμα. Η στιγμή τους όμως έχει φτάσει, έχουν όσα χρειάζονται και μένει να δούμε που θα φτάσει η διαδρομή τους.

Just two years ago, the Phoenix Suns finished the season with the 2nd worst record in the league at 19-63. Now, they're 2nd in the west and gunning for the best record in the league! This team is special.

Δημοσιεύτηκε από Basketball Forever στις Τετάρτη, 24 Μαρτίου 2021

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα