Μιλγουόκι Μπακς: Ψάχνονται για Αϊζάια Τόμας!

Μιλγουόκι Μπακς: Ψάχνονται για Αϊζάια Τόμας!

Μιλγουόκι Μπακς: Ψάχνονται για Αϊζάια Τόμας!

bet365

Οι Μιλγουόκι Μπακς δεν πρόκειται να σταματήσουν στην απόκτηση του Πι Τζέι Τάκερ. Κοιτάνε και την περίπτωση του Αϊζάια Τόμας, αν αποφασίσει να επιστρέψει στο ΝΒΑ.

Ο Ντι Τζέι Όγκουστιν κατέληξε στο Χιούστον, αφήνοντας κενό στις θέσεις των γκαρντ για τους Μιλγουόκι Μπακς. Μέχρι την 25η Μαρτίου, καταληκτική ημερομηνία για τις ανταλλαγές στο ΝΒΑ, οι Μπακς θα επιχειρήσουν να καλύψουν αυτό το κενό. Και μία λύση είναι εξίσου προσιτή (αφού θα υπογράψει το ελάχιστο συμβόλαιο του βετεράνου), όσο και ποιοτική, αρκεί ο Αϊζάια Τόμας να είναι υγιής.

Στα πρόσφατα ματς της Εθνικής ομάδας των ΗΠΑ, ο Τόμας έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Ο 32χρονος γκαρντ αναζητεί τον τρόπο να επιστρέψει στο ΝΒΑ, μετά από ένα χρόνο. Η τελευταία ομάδα του ήταν οι Ουάσινγκτον Ουίζαρντς, με τους οποίους αγωνίστηκε σε 40 αγώνες, με 12.2 πόντους, 3.7 ασίστ και 1.7 ριμπάουντ.

Και γι' αυτό που τον θέλουν οι Μπακς, φαίνεται να ταιριάζει... γάντι, καθώς θέλουν έναν γκαρντ που να μπορεί να σκοράρει καλύτερα από τον Όγκουστιν.

Πέρα από τους Μπακς, την περίπτωση του Τόμας κοιτούν και οι Λος Άντζελες Λέικερς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα