Σοκ: Έμεινε παράλυτος ο Σον Μπράντλεϊ (pic)

Σοκ: Έμεινε παράλυτος ο Σον Μπράντλεϊ (pic)

Gazzetta team
Σοκ: Έμεινε παράλυτος ο Σον Μπράντλεϊ (pic)

bet365

Σοκ στον αθλητικό κόσμο, αφού ο πρώην NBAer Σον Μπράντλεϊ έμεινε παράλυτος στα 48 του. Ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω του από πίσω, ενώ έκανε ποδήλατο.

Είδηση-σοκ για το μπάσκετ και τον αθλητισμό. Ο πρώην σέντερ των Μάβερικς, ο 48χρονος, Σον Μπράντλεϊ έμεινε παράλυτος μετά από ατύχημα όπως γνωστοποίησε ο ίδιος με δήλωση του. Ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω του πριν από εβδομάδες, ενώ εκείνος έκανε ποδήλατο κοντά στο σπίτι του στη Γιούτα.

Τον χτύπησε από πίσω και η ζημιά ήταν τεράστια στην σπονδυλική του στήλη. Τις τελευταίες 8 εβδομάδες βρισκόταν σε νοσοκομείο στη Γιούτα.

Από την πρώτη στιγμή δίπλα του έδειξαν πως είναι ο ιδιοκτήτης του Ντάλας, Μαρκ Κιούμπαν και ο GM της ομάδας, Ντόνι Νέσλον.

Ο Γερμανός ήταν Νο.2 στο draft του 1993 από τους Σίξερς, ενώ έχει παίξει και σε Νετς εκτός Μάβερικς και Φιλαδέλφεια. Το 1997 ήταν ο κορυφαίος μπλοκέρ στο ΝΒΑ, ενώ στην καριέρα του είχε 8.1 πόντους, 6.3 ριμπάουντ και 2.5 μπλοκ μέσο όρο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα