Πόποβιτς για Σίμονς: «Είναι elite παίκτης, ποιος νοιάζεται αν δεν μπορεί να σουτάρει;» (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Πόποβιτς για Σίμονς: «Είναι elite παίκτης, ποιος νοιάζεται αν δεν μπορεί να σουτάρει;» (vid)

bet365

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς αποθέωσε τον Μπεν Σίμονς μετά το τέλος του αγώνα Σίξερς-Σπερς λέγοντας ότι κανείς δεν νοιάζεται εάν δεν μπορεί να σουτάρει καλά...

Ο προπονητής των Σαν Αντόνιο Σπερς είδε την ομάδα του να γνωρίζει βαριά ήττα στη Φιλαντέλφεια με 134-99 και μεταξύ άλλων μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Μπεν Σίμονς.

Ο Αυστραλός πόιντ φόργουορντ μπορεί να μην φημίζεται για το σουτ, αλλά όπως είπε ο Πόποβιτς «ο Σίμονς είναι ταλαντούχος και έχει πολλές ικανότητες. Τόσο όσον αφορά το φυσικό κομμάτι, όσο και το κομμάτι του μπάσκετ. Δεν είναι εγωιστής, καταλαβαίνει καλά το παιχνίδι, πρόκειται ήδη για elite παίκτη του ΝΒΑ. Ποιος νοιάζεται εάν δεν μπορεί να σουτάρει καλά;»

Σε αυτό το ματς, ο Μπεν Σίμονς είχε 14 πόντους, 9 ασίστ και 4 ριμπάουντ για λογαριασμό των 76ers σε 26 λεπτά συμμετοχής.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα