Δεν γίνεται να βγει MVP φέτος: H θεότρελη κούρσα που δεν ξεχωρίζει κανείς! (pic)

Αντωνία Σπανού
Δεν γίνεται να βγει MVP φέτος: H θεότρελη κούρσα που δεν ξεχωρίζει κανείς! (pic)

bet365

Η κούρσα για τον MVP φέτος είναι πιο τρελή από ποτέ, με 6 παίκτες να βρίσκονται στο ίδιο σημείο.

Κάθε ημέρα έχουμε και ένα θέμα για έναν παίκτη που ξεχωρίζει στην κούρσα για τον MVP και κάθε ημέρα έρχεται και ένας άλλος να τους πάρει την πρωτιά. Εμπίντ, Αντετοκούνμπο, ΛεΜπρον, Κάρι, Ντόντσιτς και Γιόκιτς είναι στο ίδιο σημείο και όλοι αξίζουν να είναι στην κουβέντα.

Μετά από κάθε παιχνίδι ένας απ' όλους θα βγει μπροστά. Κάθε βραδιά και άλλος. Ο καθένας είναι εντυπωσιακός και θα μπορούσε να ξεχωρίσει. Ο Εμπίντ κάνει σεζόν μυθική και έχει πρώτους τους Σίξερς. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μοιάζει ασταμάτητος. Ο ΛεΜπρον οδηγεί στα 36 του, τους Λέικερς. Ο Κάρι κάνει χαβαλέ στο παρκέ και θυμίζει την MVP σεζόν του. Ο Ντόντσιτς κρατάει και αυτός μόνος του τους Μάβερικς και ο Γιόκιτς έχει ανεβάσει το παιχνίδι τους σε άλλα επίπεδα.

Όλοι μπορούν να το πάρουν και όλοι να το χάσουν. Ο ένας κοντράρει τον άλλο με δύναμη και πως να ξεχωρίσεις κάποιον; Σίγουρα όλοι έχουν συμπάθειες και αντιπάθειες, σίγουρα ακούγονται πράγματα σε... καφενειακό επίπεδο.

Του ΛεΜπρον του το χρωστάνε, ο Γιάννης δεν παίρνει τρίτο, ο Γιόκιτς και ο Εμπίντ είναι αντιεμπορικοί, ο Κάρι έχει κακούς συμπαίκτες, ο Ντόντσιτς μπορεί να μείνει εκτός playoffs. Αλλά όλοι στο παρκέ κάνουν αυτό που πρέπει. Είναι εξαιρετικοί. Θα πρέπει να φτάσουμε πολύ κοντά στο τέλος για να έχουμε απάντηση για το ποιος ξεχωρίζει.

Ας τους δούμε αναλυτικά:

Τζοέλ Εμπίντ - 30.2 pts, 11.6 reb

ΛεΜπρον Τζέιμς - 25.8 pts, 8 reb, 7.8 ast

Νίκολα Γιόκιτς - 27.1 pts, 11 reb, 8.6 ast

Στεφ Κάρι - 29.7 pts, 5.5 reb, 6.3 ast

Γιάννης Αντετοκούνμπο - 29 pts, 11.7 reb, 5.9 ast


Λούκα Ντόντσιτς - 28.4 pts, 8.5 reb, 9.1 ast

The MVP race is CRAZY this year! Joel Embiid - 30.2 pts, 11.6 reb LeBron James - 25.8 pts, 8 reb, 7.8 ast Nikola Jokić...

Δημοσιεύτηκε από Basketball Forever στις Πέμπτη, 11 Μαρτίου 2021

 

NBA Τελευταία Νέα