Σίλβερ: «Το logo του ΝΒΑ είναι εμβληματικό και δεν θα αλλάξει»!

Gazzetta team
Σίλβερ: «Το logo του ΝΒΑ είναι εμβληματικό και δεν θα αλλάξει»!

bet365

Ο κομισάριος του ΝΒΑ, Άνταμ Σίλβερ αναφέρθηκε στην πιθανότητα να αλλάξει το λογότυπο του ΝΒΑ, αντικαθιστώντας τη φιγούρα του Τζέρι Ουέστ με εκείνη του Κόμπι Μπράιαντ.

Ο Καϊρί Ίρβινγκ ξεκίνησε τη δική του... σταυροφορία. Να γίνει ο Κόμπι Μπράιαντ το νέο logo του ΝΒΑ. Και να δικαιωθούν οι «μαύροι βασιλιάδες που έχτισαν τη λίγκα». Ο Ντοκ Ρίβερς εξέφρασε την αντίθεσή του.

Θέση επί του θέματος πήρε ο κομισάριος της κορυφαίας λίγκας του πλανήτη, Άνταμ Σίλβερ, ο οποίος τέθηκε στη διάθεση των εκπροσώπων του Τύπου: «Τα πράγματα αλλάζουν με το πέρασμα των χρόνων όμως το λογότυπο του ΝΒΑ είναι εμβληματικό. Δεν είναι εύκολο να αλλάξει. Ο Κόμπι Μπράιαντ ήταν από τους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών, δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό. Παρ’ όλα αυτά, δεν πρόκειται να αλλάξουμε κάτι. Ο Τζέρι Ουέστ παραμένει σημαντικός για την κοινωνία μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα