Ντρέιμοντ Γκριν: Ο Φεβρουάριος των... 11,5 ασίστ μέσο όρο! (vids)

Ντρέιμοντ Γκριν: Ο Φεβρουάριος των... 11,5 ασίστ μέσο όρο! (vids)

Gazzetta team
Ντρέιμοντ Γκριν: Ο Φεβρουάριος των... 11,5 ασίστ μέσο όρο! (vids)

bet365

Ο Ντρέιμοντ Γκριν δεν σταματάει να μοιράζει ασίστ τον τελευταίο μήνα με αποτέλεσμα να μετράει κατά μέσο όρο 11,5 τελικές πάσες!

Μπορεί να είναι ιδιόρρυθμος ως χαρακτήρας, μπορεί μερικές φορές να παίρνει την ομάδα στο λαιμό του με τα καμώματά του ωστόσο το γεγονός αυτό δεν μειώνει ούτε στο ελάχιστο τα κατορθώματά του μέσα στο παρκέ.

Πολλώ δε μάλλον όταν βάζει το «εγώ» κάτω από το «εμείς» θέλοντας να προσφέρει τα μέγιστα για την ομάδα και τους συμπαίκτες. Όπως λένε «η ασίστ κάνει χαρούμενους δύο παίκτες» και ο Ντρέιμοντ Γκριν, παρά το γεγονός ότι δεν είναι point guard και ούτε είναι εκείνος που έχει τη μπάλα συνέχεια στα χέρια του, αποτελεί... φανατικό υποστηρικτή της εν λόγω άποψης!

Ειδικά τον τελευταίο μήνα αφού έχει φτάσει στο σημείο να μετράει κατά μέσο όρο 11,5 ασίστ! Το ότι έφτασε στο σημείο να κάνει προσωπικό ρεκόρ καριέρας με 19 τελικές πάσες και να γίνει ο πρώτος παίκτης των Ουόριορς μετά τον Μπαρόν Ντέιβις το 2008 που μοιράζει τόσες πολλές ασίστ, μόνο... τυχαίο δεν ήταν. Το αντίθετο. Ήταν η αναμενόμενη συνέχεια και εξέλιξη των πραγμάτων!

Είναι χαρακτηριστικό ότι μέσα στον Φεβρουάριο ο Ντρέιμοντ Γκριν ήταν εννέα φορές διψήφιος στις ασίστ σε σύνολο 13 αγώνων! Μάλιστα εκτός από τις 19 τελικές πάσες απέναντι στη Σάρλοτ, είχε επίσης 16 ασίστ κόντρα στους Καβαλίερς, ενώ στις αρχές του μήνα μέτρησε back to back 15 ασίστ στα δύο ματς με τους Μάβερικς.

«Κάνω τα πάντα προκειμένου να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει. Θέλω να βγαίνω στο παρκέ και να κάνω τα σωστά πράγματα» και αφού υπενθύμισε ότι την περασμένη εβδομάδα είχε αποβληθεί με αποτέλεσμα αυτό να στοιχίσει στους Ουόριορς είπε ότι «δεν θα έλεγα ότι ήθελα να πάρω μια ρεβάνς. Απλά ήθελα να ξεχάσω τι έγινε τότε και απλά να κάνω το σωστό...»

Δείτε το triple double του Γκριν με τις 19 ασίστ

...και τα υπόλοιπα ματς που μοίραζε ασταμάτητα ασίστ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα