Nτόντσιτς: Ο Luka Magic είναι clutch και δεν σταματά να το δείχνει! (vid)

Nτόντσιτς: Ο Luka Magic είναι clutch και δεν σταματά να το δείχνει! (vid)

Νίκος Καρφής
Nτόντσιτς: Ο Luka Magic είναι clutch και δεν σταματά να το δείχνει! (vid)

bet365

Ο Λούκα Ντόντσιτς... εκτέλεσε τους Σέλτικς με 2 μεγάλες τριποντάρες και έγραψε ακόμα μια σελίδα στο βιβλίο των clutch στιγμών του στο ΝΒΑ.

Είχαν ανάγκη μια νίκη σαν αυτή κόντρα στους Σέλτικς οι Μάβερικς, μα περισσότερο είχε ανάγκη ο Λούκα Ντόντσιτς ένα φινάλε σαν αυτό.

Ο Σλοβένος με 2 clutch τριποντάρες εκτέλεσε τους Κέλτες και έδειξε σε όλους πως είναι εδώ και θα παλέψει μέχρι τέλους για τα playoffs.

Φυσικά αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που... μιλάει στα κρίσιμα, που σκοτώνει τον αντίπαλο σε clutch καταστάσεις. Το έχει κάνει σε αρκετές περιπτώσεις.

Πιο γνωστή το Game 4 πέρυσι κόντρα στους Κλίπερς, όπου με νικητήρια τριποντάρα, ισοφάρισε τη σειρά σε 2-2.

Εντυπωσιακό, αλλά και απίστευτο ήταν ο τρίποντο που είχε βάλει στους Μπλέιζερς απο τη γωνία και έστειλε το ματς στην παράταση.

Και αν νομίζετε πως βάζει μόνο τρίποντα στα κρίσιμα, κάνετε λάθος. Ο Λούκα είχε καρφώσει εντυπωσιακά κόντρα στους Νάγκετς, 5 δευτερόλεπτα για το τέλος, δίνοντας προβάδισμα ενός πόντους στο Ντάλας.

Ιδιαίτερη μνεία αξίζει να κάνουμε στις clutch τριποντάρες με Σπερς, Ρόκετς κα Τίμπεργουλβς με όμορφα stepback, αλλά και το απίθανο off balance για την ισοφάριση κόντρα στους Λέικερς.

Απολαύστε όλα τα μεγάλα σουτ του στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη

 

NBA Τελευταία Νέα