Λέικερς-Θαντερ 114-113: Ο Λεμπρόν πήρε τη... μπουκιά της Οκλαχόμα (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Λέικερς-Θαντερ 114-113: Ο Λεμπρόν πήρε τη... μπουκιά της Οκλαχόμα (vid)

bet365

Οι Λέικερς επικράτησαν της Θάντερ στην παράταση με 114-113 και αυτό το οφείλουν στον Λεμπρόν Τζέιμς, ο οποίος όχι μόνο έστειλε το ματς στο έξτρα πεντάλεπτο αλλά δεν άφησε την Οκλαχόμα να εκδηλώσει και επίθεση στο τέλος.

Ο «βασιλιάς» του ΝΒΑ ήταν εκείνος που με δικό του τρίποντο ισοφάρισε σε 105-105 με αποτέλεσμα να παίξουν οι δύο ομάδες παράταση.

Βέβαια ο Ντορτ από πλευράς Οκλαχόμα είχε την ευκαιρία για το σουτ της νίκης, αλλά η μπάλα βρήκε... σίδερο. Στο έξτρα πεντάλεπτο ο Ουέσλι Μάθιους με τρίποντο είχε δώσει προβάδισμα με 114-111 στους Λέικερς, η Θάντερ μείωσε στο καλάθι, ενώ είχε και οκτώ δευτερόλεπτα για ένα ακόμη σουτ. Όμως στην επαναφορά ο Τζέιμς... έκανε το deflection και ουσιαστικά πήρε τη μπουκιά από το στόμα των αντιπάλων του για δεύτερη φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Στα 41 λεπτά που αγωνίστηκε μέτρησε 25 πόντους με 6/11 δίποντα, 3/9 τρίποντα, 4/4 βολές, 7 ασίστ, 6 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα αλλά και 5 λάθη. Ο Χάρελ πρόσθεσε 20 πόντους ερχόμενος από τον πάγκο ενώ 19 πόντους σημείωσε ο Ντένις Σρέντερ. Για την Οκλαχόμα που... πάλεψε στα ίσια το ματς, οι Χόρφορντ και Ουίλιαμς πέτυχαν από 25 και 24 πόντους αντίστοιχα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα