NBA: Ποιος θα αναδειχθεί MVP της σεζόν; (poll)

Νίκος Καρφής
NBA: Ποιος θα αναδειχθεί MVP της σεζόν; (poll)

bet365

Η μάχη για την κούρσα του MVP καλά κρατεί και το gazzetta.gr ζητά από τον κόσμο να ψηφίσει τον παίκτη που θα κατακτήσει το βραβείο στο τέλος της σεζόν

Πολλοί σταρ του ΝΒΑ εντυπωσιάζουν με τις εμφανίσεις τους, βοηθώντας και την ομάδα τους να βρίσκεται αρκετά ψηλά στην κατάταξη.

Υπάρχουν ορισμένοι παίκτες που δείχνουν πως θα παλέψουν μέχρι τέλους για το βραβείο του MVP της σεζόν.

Η μάχη αναμένεται μεγάλη, ωστόσο ορισμένοι κύριοι έχουν ξεφύγει από τους υπόλοιπους.

Το gazzetta.gr ξεχώρισε τους 5+1 που προπορεύονται στην κουβέντα και ζητά από τον κόσμο να ψηφίσει αυτόν που πιστεύει πως θα πάρει στα χέρια το βραβείο του MVP.

* Στην λίστα δεν θα δείτε τον Λούκα Ντόντσιτς, καθώς παρόλο που έχει εξαιρετικά νούμερα, οι Μάβερικς προβληματίζουν με την απόδοση τους και θα πρέπει να ανέβουν αρκετά για να μπει ο Σλοβένος στην κουβέντα για το MVP.

ΛεΜπρόν Τζέιμς (25.1 πόντοι, 7.8 ριμπάουντ, 7.7 ασίστ)

Οι Λέικερς βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη 2η θέση της Δύσης και το οφείλουν σε μεγάλο βαθμό στον ΛεΜπρόν Τζείμς. Ο Βασιλιάς μπορεί να έχει πατήσει τα 36 ωστόσο πάνω στο παρκέ συνεχίζει να μαγεύει. Ο ΛεΜπρόν κάνει πράγματα και θάματα για άλλη μια σεζόν και θέλει να πάρει στα χέρια του αυτό που έχασε πέρυσι από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, Έχει 25 πόντους μέσο όρο, ενώ αγγίζει το 8 σε ριμπάουντ και ασίστ. To μπασκετικό I.Q υτού του ανθρώπου σε συνδυασμό με την ενέργεια που δεν σταματά να βγάζει στο παρκέ, τον κάνουν κυρίαρχο του παιχνιδιού εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Ο Βασιλιάς θέλει σαν τρελός να πάρει το MVP στα 36 του και να γράψει άλλη μια φορά ιστορία.

Κέβιν Ντουράντ (29.5 πόντοι, 7.4 ριμπάουντ, 5.2 ασίστ, 1.1 μπλοκ)

Πολλοί φοβόντουσαν πως λόγω του τραυματισμού στον αχίλλειο πουν τον έκανε να χάσει όλη την περσινή σεζόν, δεν θα είναι ο παλιός καλός Ντουράντ φέτος. Όμως ο KD δείχνει σε όλο τον κόσμο πως συνεχίζει να είναι ο κορυφαίος σκόρερ της λίγκας και... πυροβολεί δίχως έλεος τον κάθε αντίπαλο, διαθέτοντας το πιο πλήρες επιθετικό πακέτο σε όλο το ΝΒΑ. Οι Νετς έχουν και τους Ίρβινγκ-Χάρντεν,όμως οι αριθμοί του Ντουράντ του επιτρέπου να ονειρεύεται το βραβείο του MVP και την επιστροφή στα ατομικά βραβεία μετά το MVP των τελικών το 2018.

Νίκολα Γιόκιτς (26.1 πόντοι, 11.6 ριμπάουντ, 8.4 ασίστ)

Ο πιο έξυπνος ψηλός στο ΝΒΑ και σίγουρα ο κορυφαίος πασέρ των τελευταίων ετών στις θέσεις της ρακέτας. Ο Joker σε αφήνει σε κάθε ματς με το στόμα ανοιχτό, δεν σταματά να συνεισφέρει σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού με τα triple double που κάνει και φέτος δείχνει πιο έτοιμος από ποτέ για να διεκδικήσει το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της λίγκας. Παραδίδει μαθήματα στο πως παίζεται το μπάσκετ σε αρκετές περιπτώσεις και σε συναρπάζει με το μπασκετικό του I.Q. Έχει 26.8 πόντους, 11.8 ριμπάουντ και 8. 8 ασίστ ανά ματς και είναι ικανός να αναδειχθεί MVP με τέτοια νούμερα

Tζοέλ Εμπίντ (29.1 πόντοι, 10.8 ριμπάουντ, 1.7 μπλοκ)

Πάντα όταν έφτανε στα playoffs οι τραυματισμοί και οι ενοχλήσεις λύγισαν τους Σίξερς και εκείνον. Ο Τζοέλ συγκαταλέγονται στους 3 κορυφαίους σέντερ αυτή τη στιγμή στη λίγκα και φέτος όπως όλα δείχνουν θα είναι αρκετά ψηλά στην κατάταξη του ΝΒΑ και της Ανατολής. Αυτό μπορεί να τον βοηθήσει στο τέλος του δρόμου να πάρει το βραβείο του MVP. Απίθανο ρεπερτόριο στην επίθεση και ικανότητα να παίρνει εύκολα φάουλ από τον αντίπαλο που δεν μπορεί να τον σταματήσει Με 28.3 πόντους και 11.1 ριμπάουντ μέσο όρο φλερτάρει έντονα με το MVP.

Γιάννης Αντετοκούνμπο (27.3 πόντοι, 11.2 ριμπάουντ, 5.9 ασίστ, 1.2 μπλοκ)

Το δικό μας παιδί, ο Greek Freak έχει πάρει στα χέρια του τα 2 τελευταία βραβεία ΜVP και στόχος του είναι να φτάσει τα 3 και να γράψει ιστορία. Ο Γιάννης έχει μάθει να παλεύει και δεν πρόκειται να αποτελέσει εύκολο αντίπαλο για κανέναν όσον αφορά το βραβείο του MVP. Οι Μπακς φέτος δείχνουν πεσμένοι σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, όπως και οι αριθμοί του Γιάννη. Όμως μια μικρή άνοδος και των 2, μπορεί να φέρει τον Έλληνα σταρ ακόμα πιο κοντά στην κορυφή. Μέσα στη ρακέτα ο Γιάννης είναι οδοστρωτήρας και δεν έχει αντίπαλο, κάτι που τον βοηθά να σκοράρει με χαρακτηριστική άνεση κοντά στο καλάθι.

Καουάι Λέοναρντ (26.3 πόντοι, 5.6 ριμπάουντ, 5.3 ασίστ, 1.9 κλεψίματα)

Οι Κλίπερς είναι η ομάδα με το κορυφαίο ρεκόρ στο ΝΒΑ, με τον Καουάι Λεόναρντ να ορέγεται το βραβείο του MVP, ακόμα και αν αυτή τη στιγμή είναι πιο πίσω από τους 5 παραπάνω κυρίους. Πάντως σε περίπτωση που οι Κλίπερς τερματίσουν με το καλύτερο ρεκόρ και ο Λέοναρντ έχει την επίδραση που έχει στην ομάδα και γράφει τα εντυπωσιακά νούμερα του, δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε να πάρει την ατομική διάκριση στο τέλος του δρόμου. Ένας σιωπηλός εκτελεστής που σε... σκοτώνει γλυκά χωρίς να το καταλάβεις. Κάτι αντίστοιχο θέλει να κάνει στους διώκτες του για το βραβείο του MVP.

Loading...
 

NBA Τελευταία Νέα