Μπακς- Πέισερς 130-110

Φώτης Καρακούσης
Μπακς- Πέισερς 130-110

bet365

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να πετυχαίνει μόλις σε τρεις περιόδους triple double, οι Μπακς έκαναν περίπατο κόντρα στους Πέισερς, επικρατώντας πιο άνετα από όσο δείχνει το τελικό 130-110.

Όσοι περίμεναν πως θα έβλεπαν ένα αμφίρροπο παιχνίδι στην αναμέτρηση των Μπακς με τους Πέισερς, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η παρέα του τους άφησαν με την χαρά. Τα... ελάφια πραγματοποιώντας στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα εξαιρετική εμφάνιση, δεν άφησαν το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης στους αντιπάλους τους, επικρατώντας με 130-110. Μια διαφορά 20 πόντων που με βάση την εικόνα του αγώνα, φαντάζει και μικρή, καθώς οι γηπεδούχοι σε κανένα σημείο δεν κινδύνεψαν, παίρνοντας από νωρίς μια διαφορά την οποία πάντα είχαν σε διψήφιο αριθμό.

Μια νίκη που έφερε τους Μπακς στο 13-8 με την ομάδα της Ιντιάνα να πέφτει στο 12-10. Όπως αναφέραμε τα... ελάφια ήταν καλύτερα σε όλη την διάρκεια και με τον Γιάννη σε μεγάλα κέφια μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς. Ο Έλληνας φόργουορντ δεν ήταν μόνο ασταμάτητος, αλλά είχε και εξαιρετικά ποσοστά, με την άμυνα των Πέισερς να μην μπορεί σε κανένα σημείο να τον αντιμετωπίσει. Και δεν μπορούσε γιατί εκτός από τους πόντους, είχε και τις ασίστ, όπου μάλιστα ανέβηκε στην 4η θέση με τις περισσότερες τελικές πάσες στην ιστορία των Μπακς.

Ο Αντετοκούνμπο χρειάστηκε μόλις 31 λεπτά και τρεις περιόδους για να πετύχει το τρίτο του φετινό triple double και στην συνέχεια κάθισε στον πάγκο και απόλαυσε τους συμπαίκτες του, τραβώντας μάλιστα και φωτογραφίες. Με τον Γιάννη στον πάγκο, ρόλο πήραν οι Φορμπς και Πόρτις τον οποίο και εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και έτσι η νίκη για τους γηπεδούχους ήρθε ξαναλέμε πολύ εύκολα. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Γιάννης με 21 πόντους έχοντας και φοβερά ποσοστά ευστοχίας και συγκεκριμένα 7/8 δίποντα και 7/8 βολές, ενώ κατέβασε και 14 ριμπάουντ και μοίρασε και 10 ασίστ. Πίσω του ο Φορμπς που έφτασε τους 20 αναγκάζοντας και τον Θανάση να πανηγυρίσει ένα από τα καλάθια του, ενώ ο Πόρτις είχε 18. Ο Θανάσης αγωνίστηκε για 8 λεπτά, πετυχαίνοντας 2 πόντους, ενώ έδωσε 2 ασίστ και έκανε και 2 κλεψίματα. Για τους Πέισερς ο Σαμπόνις με 33 ήταν εξαιρετικός, ενώ ξεχώρισε και ο Χολιντέι με 15.

 

NBA Τελευταία Νέα