NBA: Ποιος είναι ο κορυφαίος clutch παίκτης αυτή τη στιγμή; (poll)

Νίκος Καρφής
NBA: Ποιος είναι ο κορυφαίος clutch παίκτης αυτή τη στιγμή; (poll)

bet365

Ντέβιν Μπούκερ και Ντέιμιαν Λίλαρντ έδειξαν πόσο clutch είναι τις τελευταίες μέρες και το gazzetta.gr ζητά από τους αναγνώστες του να ψηφίσουν ποιος είναι κορυφαίος στο ΝΒΑ σε αυτό τον τομέα στη σημερινή εποχή.

Πάντα ο παίκτης που ξέρει να μιλάει στις οριακές καταστάσεις και δεν... τρέμει όταν η μπάλα ζυγίζει τόνους, μετρά διαφορετικά στο μυαλό των φιλάθλων και των ειδικών του μπάσκετ.

Οι μεγάλοι παίκτες βάζουν τα μεγάλα σουτ λέει μια φράση και στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη έχουμε πολλούς τέτοιους κυρίους.

Αρκετοί σταρ της λίγκας είναι ειδικοί στο να βγαίνουν μπροστά όταν διακυβεύονται πολλά, όταν το ματς είναι θρίλερ στα τελευταια λεπτά και χαρίζουν τη νίκη στην ομάδα του.

Το gazzetta.gr με αφορμή τις νικητήριες τριποντάρες των Ντέιμιαν Λίλαρντ και Ντέβιν Μπούκερ τις τελευταίες μέρες, ζητά από τους αναγνώστες του να ψηφίσουν τον κορυφαίο clutch παίκτη αυτή τη στιγμή στη λίγκα.

Διαλέξαμε 10 κυρίους που το λέει η... ψυχούλα τους στα κρίσιμα και έφτασε η ώρα για να διαλέξετε το Νο.1 σε αυτόν τον τομέα.

Clutch: Τι κάνει ένας παίκτης στα τελευταία 5 λεπτά ενός ματς με τη διαφορά στους 5 πόντους ή λιγότερους.

Οι υποψήφιοι είναι Λίλαρντ, Μπούκερ, Ντουράντ, ΛεΜπρόν, Ίρβινγκ, Κάρι, Μπάτλερ, Ντόντσιτς, Κλέι Τόμπσον, Κρις Πολ, Γιόκιτς, Χάρντεν, Τέιτουμ, Λάουρι, Μίτσελ

Loading...
 

NBA Τελευταία Νέα