Κλέι Τόμπσον: «"Πεθαίνω" κάθε μέρα που δεν παίζω»

Κλέι Τόμπσον: «"Πεθαίνω" κάθε μέρα που δεν παίζω»

Gazzetta team
Κλέι Τόμπσον: «"Πεθαίνω" κάθε μέρα που δεν παίζω»

bet365

Μία συνεχόμενη μάχη. Ο Κλέι Τόμπσον απέναντι στον εαυτό του. Θέλει να νικήσει. Και να επιστρέψει μετά από δύο χρόνια απουσίας. Ο τρεις φορές πρωταθλητής με τους Ουόριορς παραδέχτηκε ότι η απουσία τον... σκοτώνει κάθε μέρα, αλλά θέλει να παίξει για καιρό ακόμα!

Ο δρόμος του Κλέι Τόμπσον είναι μακρύς. Δεν μπορεί ούτε καν να πατήσει στο παρκέ. Το πόδι του βρίσκεται σε μία προστατευτική μπότα. Και ο αχίλλειος του θρέφει μέρα με τη μέρα. «Είναι καλό που επιστρέφω σε αυτό το κτήριο, περιμένω με ανυπομονησία να αγωνιστώ σε αυτό», παραδέχτηκε ο Τόμπσον, που ανέλαβε το ρόλο του τηλεσχολιαστή στην αναμέτρηση Ουόριορς - Πίστονς. «Η πρόοδος είναι αργή, αφού προσπαθώ να αποκτήσω ξανά την κινητικότητά μου, είμαι όμως χαρούμενος που είμαι εδώ», πρόσθεσε ο Τόμπσον.

Και συνέχισε μπαίνοντας στο... ζουμί της ψυχολογίας του: «Δυστυχώς δεν μπορώ να παίξω. Με... σκοτώνει κάθε μέρα, αλλά σκοπεύω να παίζω για αρκετό καιρό, οπότε δεν θέλω να αφήσω κάτι να χαλάσει την αποθεραπεία μου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα