Η οικογένεια του Κόμπι ζήτησε από τις ομάδες να μην κάνουν αφιερώματα για εκείνον (pic)

Αντωνία Σπανού
Η οικογένεια του Κόμπι ζήτησε από τις ομάδες να μην κάνουν αφιερώματα για εκείνον (pic)

bet365

Η οικογένεια του Κόμπι Μπράιαντ φαίνεται πως έχει ζητήσει από τις ομάδες να μην παρουσιάσουν αφιερώματα για τον Κόμπι και την Τζίτζι.

Ένας χρόνος πέρασε από τον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ, της 13χρονης κόρης του Τζίτζι και ακόμα 7 ατόμων, σε ένα τραγικό δυστύχημα με ελικόπτερο. Όπως ήταν αναμενόμενο οι ομάδες θα έκαναν αφιερώματα για τον Κόμπι και την Τζίτζι.

Χθες, όμως κρατήθηκαν εξαιρετικά χαμηλοί τόνοι απ' όλους και φαίνεται πως αυτή είναι η επιθυμία της οικογένειας. Η οικογένεια του Κόμπι έχει ζητήσει να μην υπάρχουν αφιερώματα και φαίνεται πως οι ομάδες θα το σεβαστούν.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NBA NEWS FEED