Κόμπι: ΛεΜπρόν και Ντέιβις δεν θα ξεπεράσουν ποτέ τον θάνατο του Μπράιαντ

Κόμπι: ΛεΜπρόν και Ντέιβις δεν θα ξεπεράσουν ποτέ τον θάνατο του Μπράιαντ

Νίκος Καρφής
Κόμπι: ΛεΜπρόν και Ντέιβις δεν θα ξεπεράσουν ποτέ τον θάνατο του Μπράιαντ

bet365

ΛεΜπρόν και Ντέιβις έδειξαν με τις δηλώσεις τους πως δεν φεύγει ποτέ από τη μνήμη τους ο τεράστιος Κόμπι Μπράιαντ.

Είμαστε 363 μέρες μετά τον θάνατο του αξεπέραστου Κόμπι Μπράιαντ και 104 μέρες από τη στιγμή που οι Λέικερς πήραν το πρωτάθλημα και το αφιέρωσαν στον Black Mamba.

Οι ΛεΜπρόν Τζέιμς και Άντονι Ντέιβις έδειξαν πως δεν θα ξεπεράσουν ποτέ την τεράστια απώλεια του Κόμπι.

«Ήταν τραγικό και πολύ στενάχωρο για όλους εμάς που το ζήσαμε. Θα πάρει πάρα πολύ χρόνο να ξεπεραστεί. Ο καθένας από την πλευρά του κάνει τη διαδικασία μόνος του και το δουλεύει μέσα του. Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι συνέχεια γιατί εκεί πέρα υπάρχει πολύ σκοτάδι. Όχι μόνο για μένα και για τους Λέικερς, αλλά για όλους όσους είχαν σχέση με τον Κόμπι», είπε ο Βασιλιάς.

«Καθώς πλησιάζουμε τον χρόνο από τη στιγμή που ο Κόμπι έφυγε από τη ζωή, ραγίζει η καρδιά μας, καταλαβαίνοντας τι έχει συμβεί. Έχω ακόμα πρόβλημα με αυτό δεν μπορώ να πιστέψω ότι έφυγε ο Κόμπι. Αυτή η μέρα είναι «Mamba, 1,2,3. Από τότε που έγινε αυτό, ξέρουμε πως ήταν πολύ μεγαλύτερο από εμάς», ήταν τα λόγια του Unibrow.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα