Αντετοκούνμπο για το πρόβλημα με τις βολές: «Θα σουτάρω παραπάνω»

Αντετοκούνμπο για το πρόβλημα με τις βολές: «Θα σουτάρω παραπάνω»

Αντωνία Σπανού
Αντετοκούνμπο για το πρόβλημα με τις βολές: «Θα σουτάρω παραπάνω»

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σούταρε με πολύ άσχημο ποσοστό στις βολές, κόντρα στους Μάβερικς και απάντησε στο τι σκοπεύει να κάνει.

Οι Μπακς πήραν την νίκη κόντρα στους Μάβερικς, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν πολύ καλός με 31 πόντους, αλλά παράλληλα είχε και 1/10 ελεύθερες βολές, γεγονός που αποτελεί ένα σοβαρό πρόβλημα στο παιχνίδι του. Μετά το τέλος ο Έλληνας σταρ απάντησε στις ερωτήσεις.

«Είναι απλό. Πρέπει να επιστρέψω στο παρκέ. Να σουτάρω παραπάνω. Να εστιάσω στην τεχνική μου. Να το πάω βήμα βήμα. Απλά να σουτάρω παραπάνω. Αυτό είναι. Όσο περισσότερο σουτάρεις, όσο περισσότερο δουλεύεις, τόσο καλύτερος θα γίνεσαι. Δεν υπάρχει κάποιο μυστικό σε αυτό».

Σύμφωνα με το ESPN, το 1/10 που είχε ο Γιάννης είναι η χειρότερη επίδοση, από την γραμμή των βολών, στην ιστορία των Μπακς, με τουλάχιστον 10 προσπάθειες. Οι μοναδικοί που είχαν 10% ή και χειρότερο σε τουλάχιστον 10 προσπάθειες είναι οι Ντράμοντ, Χόρφορντ και Σακίλ. Ο πρώτος το έχει κάνει 4 φορές και ο θρύλος των Λέικερς δύο.

Ο Γιάννης έχει 57,5% την φετινή σεζόν, όταν πέρυσι είχε 61,8%. Η πτώση είναι πολύ μεγάλη για κάποιον που μέχρι την σεζόν 2017/18 είχε 76% στις βολές.

«Δεν σκέφτομαι όταν είμαι στην γραμμή. Απλά σουτάρω. Το κάνω αυτό από όταν ήμουν 12 ετών. Υπάρχουν παίκτες πιθανότατα που σκέφτονται. Εγώ πάω στην γραμμή, λέω αυτά που λέω πάντα στον εαυτό μου, προσπαθώ να έχω καλή τεχνική και προσπαθώ να δώσω ύψος στην μπάλα, για να πάει καλά, γιατί οι περισσότερες βολές που χάνω είναι αδύναμες».

 

NBA Τελευταία Νέα