Βούτσεβιτς: «Μου αρέσουν παίκτες σαν τον Ποκουσέφσκι! (vids)

Γιάννης Σταυρουλάκης
Βούτσεβιτς: «Μου αρέσουν παίκτες σαν τον Ποκουσέφσκι! (vids)

bet365

Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι κάνει τα πρώτα του βήματα στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη και ο Νίκολα Βούτσεβιτς εκθείασε το ταλέντο του νεαρού πρώην άσου του Ολυμπιακού.

Τον περασμένο Νοέμβριο οι Θάντερ επέλεξαν τον Ποκουσέφσκι στο νούμερο 17 του NBA Draft, στέλνοντας τον Ρίκι Ρούμπιο και τα νούμερα 25 & 28 στους Τίμπεργουλβς, δίνοντας στον 18χρονο φόργουορντ την ευκαιρία να μετρήσει τις δυνάμεις του στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη ως το τέταρτο υψηλότερο draft pick στην ιστορία της Σερβίας!

Ο «Πόκου» έχει καταγράψει ήδη 6 συμμετοχές έχοντας 2 πόντους, 4.2 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ μ.ό. ενώ ο Νίκολα Βούτσεβιτς σχολίασε την παρουσία του νεαρού πρώην άσου του Ολυμπιακού στο ΝΒΑ.

«Είχα την ευκαιρία να τον δω από κοντά και να τον παρακολουθήσω για πρώτη φορά σε ένα NBA camp στο Βελιγράδι. Θυμάμαι πως μου άρεσε πολύ! Είναι ένα πολύ ψηλό παιδί, έχει αίσθηση του παιχνιδιού και αυτό είναι κάτι πραγματικά σπουδαίο. Ξέρω ότι έπαιζε σε όλες τις θέσεις στις μικρότερες κατηγορίες, πράγμα που σημαίνει ότι έχει προπονητές που ήξεραν να αναγνωρίζουν το ταλέντο του. Γενικώς, μου αρέσουν παίκτες σαν τον Ποκουσέφσκι! Ειλικρινά, δεν είχα πολλές ευκαιρίες να τον παρακολουθήσω έπειτα από εκείνο το camp όμως πλέον είναι εδώ μαζί μας. Θα παρακολουθώ τους αγώνες και τη βελτίωσή του» ανέφερε ο σέντερ των Μάτζικ στο mozzartsport.com.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα