Ντόντσιτς στο TNT: «Πρότυπο μου ο Σπανούλης, παίζει στον Ολυμπιακό!» (vid)

Αντωνία Σπανού
Ντόντσιτς στο TNT: «Πρότυπο μου ο Σπανούλης, παίζει στον Ολυμπιακό!» (vid)

bet365

Ο Λούκα Ντόντσιτς για ακόμα μια φορά δηλώνει ότι πρότυπο του είναι ο Βασίλης Σπανούλης και μάλιστα ρώτησε τον Μπάρκλεϊ και την παρέα του αν τον ξέρουν.

Ο Λούκα Ντόντσιτς έχει μεγαλώσει με τον Βασίλη Σπανούλη, είναι το πρότυπο του και δεν είναι η πρώτη φορά που το λέει. Ο νεαρός Σλοβένος όμως, που κάνει πράγματα και θαύματα στο ΝΒΑ, δεν χάνει ευκαιρία να το επαναλαμβάνει.

Ο Ντόντσιτς, μετά την νίκη επί των Νάγκετς, μίλησε στο ΤΝΤ, στην εκπομπή των Μπάρκλεϊ και του Σακίλ. Εκεί ρωτήθηκε και πάλι για τα πρότυπα του και ανέφερε τον ΛεΜπρον, τους συμπαίκτες του στην Ρεάλ Μαδρίτης και τον αρχηγό του Ολυμπιακού: «Ο ΛεΜπρον, ο Γιουλ, ο Φερνάντες, οι συμπαίκτες μου από την Ισπανία και ο Βασίλης Σπανούλης. Δεν ξέρω αν τον ξέρετε, παίζει στον Ολυμπιακό».

Μάλιστα ο Μπάρκλεϊ αστειεύτηκε με τον νεαρό λέγοντας του: «Ποιον Σπανούλη, εννοείς τον τύπο (Σπίκολι) από την ταινία Fast Times at Ridgemont High;», με τον Ντόντσιτς να γελάει.

Ο Λούκα Ντόντσιτς δεν χάνει την ευκαιρία να μιλά για την Ευρώπη, την Ρεάλ Μαδρίτης που είναι η ομάδα που υποστηρίζει, αλλά και τον αρχηγό του Ολυμπιακού, από τον οποίο έχει πάρει πολλά κομμάτια στο παιχνίδι του.

Δείτε την απάντηση του μετά το 1:50 του βίντεο:

 

NBA Τελευταία Νέα