Λέικερς - Τίμπεργουλβς 127-91: Σαρωτικοί χωρίς Ντέιβις, αλλά με Κούζμα και Λεμπρόν

Γιώργος Κούβαρης
Λέικερς - Τίμπεργουλβς 127-91: Σαρωτικοί χωρίς Ντέιβις, αλλά με Κούζμα και Λεμπρόν

bet365

Μπορεί να απουσίαζε ο Ντέιβις, αλλά οι Λος Άντζελες Λέικερς δεν είχαν κανένα πρόβλημα να διαλύσουν τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς με 127-91. Έπαιξε και ο Κώστας Αντετοκούνμπο.

Στο 2/3 έκαναν οι Λέικερς από την έναρξη της σεζόν, ενώ οι «Λύκοι» γνώρισαν την πρώτη τους ήττα έχοντας με τη σειρά τους 2-1 ρεκόρ.

Απουσίες είχαν και οι δύο ομάδες, αφού από τους μεν Λέικερς έμεινε εκτός ο Άντονι Ντέιβις, ενώ από τους Τίμπεργουλβς ο Καρλ Άντονι Τάουνς.

Οι πρωταθλητές ωστόσο είχαν πιο «γεμάτο» ρόστερ και μπόρεσαν να φτάσουν εύκολα στην τελική επικράτηση με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κάιλ Κούζμα, ο οποίος είχε 20 πόντους με 4/6 τρίποντα, 3 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 3 τάπες και 1 λάθος.

Ο Λεμπρόν Τζέιμς τον ακολούθησε σε απόδοση με 18 πόντους (6/13 σουτ), 9 ριμπάουντ και 5 τελικές πάσες, ενώ χρόνο συμμετοχής πήρε και ο Κώστας Αντετοκούνμπο ο οποίος στα 8 λεπτά που βρέθηκε στο παρκέ είχε 0/2 δίποντα, 4 ριμπάουντ, 2 τάπες και ισάριθμα λάθη.

Για τη Μινεσότα που είχε μόλις 38/103 εντός παιδιάς (36,9%) ο rookie Άντονι Έντουαρντς ήταν ο πρώτος σκόρερ με 15 πόντους αλλά και 6/21 σουτ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα