Ο Χάρντεν τιμωρήθηκε με $50,000 για το πάρτι που βρέθηκε

Ο Χάρντεν τιμωρήθηκε με $50,000 για το πάρτι που βρέθηκε

Αντωνία Σπανού
Ο Χάρντεν τιμωρήθηκε με $50,000 για το πάρτι που βρέθηκε

bet365

Ο Τζέιμς Χάρντεν τιμωρήθηκε με 50.000 δολάρια για το πάρτι στο οποίο βρέθηκε μια ημέρα πριν τον αγώνα των Ρόκετς.

Ο Τζέιμς Χάρντεν συνεχίζει να βάζει τον εαυτό του και την ομάδα του σε δύσκολη θέση. Ο παίκτης των Ρόκετς, που έχει ζητήσει ανταλλαγή, βρέθηκε μια ημέρα πριν τον πρώτο αγώνα της σεζόν σε ένα πάρτι, στο οποίο δεν υπήρχε κανένα μέτρο ενάντια στον κορονοϊό.

Η λίγκα άρχισε να διερευνά για το βίντεο και τις συνθήκες, με τον παίκτη να μην αρνείται ότι πήγε, αλλά να αρνείται ότι ήταν στριπ κλαμπ. Το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο με την λίγκα να τον τιμωρεί με 50,000 δολάρια πρόστιμο, ενώ αν γινόταν το παιχνίδι κόντρα στους Θάντερ, δεν θα μπορούσε να παίξει.

Το βίντεο ήταν από πάρτι που έγινε αυτή την εβδομάδα, με το ΝΒΑ να απαγορεύει στους παίκτες τα κλαμπ, τα μπαρ και τις συναντήσεις με παραπάνω από 15 άτομα. Ο παίκτης ισχυρίζεται ότι ήταν ένα δείπνο μιας φίλης του, ενώ λέγεται ότι μπήκε από διαφορετική είσοδο, κάθισε με την ασφάλεια του και αποχώρησε 30 λεπτά μετά.

Πολλά έχουν γίνει με τον Χάρντεν τις τελευταίες ημέρες και τα δημοσιεύματα που βγαίνουν έχουν πολλές πληροφορίες. Λέγεται ότι ο «Μούσιας» πέρασε κορονοϊό το καλοκαίρι και γι' αυτό είναι πιο... χαλαρός, με το ΝΒΑ πάντως να απαιτεί από όλους να τηρούνται οι ίδιοι κανόνες.

Πλέον, περιμένει να δει πόσο καιρό θα μείνει καραντίνα, ενώ για κάθε παιχνίδι που χάνεται εξαιτίας της μη τήρησης του πρωτοκόλλου του Covid - 19, ο παίκτες θα χάνει το 1/72 μέρος του μισθού του, με τον Χάρντεν να χάνει 572,985 χιλιάδες δολάρια, για κάθε παιχνίδι που θα χάνει.

 

NBA Τελευταία Νέα