ΝΒΑ: Με challenge προπονητών όλες οι σεζόν!

Νίκος Καρφής
ΝΒΑ: Με challenge προπονητών όλες οι σεζόν!

bet365

Το συμβούλιο των ιδιοκτητών του ΝΒΑ ενέκρινε το challenge για τους προπονητές και πλέον θα υπάρχει σε μόνιμη βάση σε όλες τις σεζόν.

Τη σεζόν που πέρασε, το ΝΒΑ δοκίμασε το challenge των προπονητών κατά τη διάρκεια ενός ματς, με το οποίο μπορούσαν να αμφισβητήσουν μια απόφαση του διαιτητή και ζητούσαν instant replay για να δουν οι άρχοντας του ματς τη φάση καλύτερα και να κρίνουν αν θα κάνουν δεκτή την... ένσταση. Πλέον το challenge αποκτά μόνιμη μορφή.

Το Συμβούλιο των ιδιοκτητών του ΝΒΑ ανακοίνωσε πως το challenge των προπονητών γίνεται μόνιμο, αρχής γενομένης από τη σεζόν 2020-21.

Κατά τη διάρκεια της σεζόν που πέρασε, οι προπονητές έκαναν challenge σε 633 αποφάσεις διαιτητών στη regular season και 67 στα playoffs. Από αυτές στις 281 περιπτώσεις άλλαξε η απόφαση (ποσοστό 44%). Στην postseason είχαμε 27 αλλαγές, κάτι που μεταφράζεται σε ποσοστό 40%.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα που παίζουν σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

NBA Τελευταία Νέα