Αντετοκούνμπο: Ο Ντόντσιτς τον ξεπέρασε και είναι φαβορί για το επόμενο MVP!

Gazzetta team
Αντετοκούνμπο: Ο Ντόντσιτς τον ξεπέρασε και είναι φαβορί για το επόμενο MVP!

bet365

H κούρσα για τον επόμενο MVP διέθετε δύο ισάξια... άλογα. Πλέον, ο Λούκα Ντόντσιτς ξεμάκρυνε από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και ο Σλοβένος είναι το Νο1 φαβορί για το βραβείο του MVP!

Όταν ανακοινώθηκαν οι πρώτες αποδόσεις για τον τίτλο του επόμενου MVP, ο (κάτοχος του τίτλου τα δύο τελευταία χρόνια) Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο Λούκα Ντόντσιτς ήταν στην ίδια ευθεία. Μετά από σχεδόν ένα μήνα, ο Σλοβένος γκαρντ των Ντάλας Μάβερικς είναι το μεγάλο φαβορί (σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρίες) για να κατακτήσει τον επόμενο τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη!

Σύμφωνα με το ESPN, αυτό συνέβη γιατί στο διάστημα 10/11-10/12, ο Ντόντσιτς όχι μόνο είχε τα περισσότερα πονταρίσματα, αλλά πάνω τοποθετήθηκαν και περισσότερα χρήματα. Κάτι που έκανε τους μπουκμέικερς να ρίξουν την απόδοση του και να τον αφήσουν ως το φαβορί για το αγαλματάκι!

Τα στατιστικά στοιχεία αναφέρουν ότι ένας στους τρεις πόνταρε τα χρήματα του στον Λούκα. Αρκετά χρήματα καταλήγουν και στην περίπτωση του Ζάιον Ουίλιαμσον.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα