ΝΒΑ: Ο Αντετοκούνμπο υπογράφει το supermax συμβόλαιο! (pics)

ΝΒΑ: Ο Αντετοκούνμπο υπογράφει το supermax συμβόλαιο! (pics)

Γιάννης Σταυρουλάκης
ΝΒΑ: Ο Αντετοκούνμπο υπογράφει το supermax συμβόλαιο! (pics)

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο υπέγραψε την supermax επέκταση του συμβολαίου του με τους Μπακς αντί 228.2 εκατομμυρίων δολαρίων! Εγγυημένα 256 εκατομμύρια δολάρια για τα επόμενα έξι χρόνια για τον back-to-back MVP!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο διατηρούσε το δικαίωμα ως τις 21 Δεκεμβρίου να υπογράψει το supermax συμβόλαιο που του πρόσφεραν οι Μπακς ή να περιμένει να λήξει η συμφωνία με το Μιλγουόκι και να βγει ελεύθερος στην αγορά το καλοκαίρι του 2021.

Εν τέλει ο back-to-back MVP και κορυφαίος αμυντικός του ΝΒΑ θα διεκδικήσει το δαχτυλίδι με τα «Ελάφια», ανακοινώνοντας ο ίδιος με τον πλέον επίσημο τρόπο την παραμονή του.

«Αυτό είναι το σπίτι μου, αυτή είναι η πόλη μου. Είμαι ευλογημένος να λογίζομαι ως μέλος των Μιλγουόκι Μπακς για τα επόμενα 5 χρόνια. Ας κάνουμε αυτά τα χρόνια να μετρήσουν. Το σόου συνεχίζεται, πάμε»!

Ο Greak Freak τέθηκε πρόσφατα στη διάθεση των εκπροσώπων του Τύπου, ξεκαθαρίζοντας πως «κανείς δεν θέλει το πρωτάθλημα περισσότερο από εμένα».

Την ίδια στιγμή, οι Μπακς προσαρμόστηκαν στα «θέλω» του Γιάννη Αντετοκούνμπο και έπαιξαν τα ρέστα τους για να κρατήσουν τον παίκτη που άλλαξε τον χαρακτήρα του οργανισμού, δίνοντας ξανά το δικαίωμα στο Μιγουόκι να ονειρεύεται μεγάλες στιγμές.

Όταν θα μπει σε ισχύ η νέα συμφωνία του με τους Μπακς, θα βάλει στον λογαριασμό του άλλα 228.2 εκατομμύρια δολάρια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

NBA Τελευταία Νέα