Αντετοκούνμπο: «Κανείς δεν θέλει το πρωτάθλημα περισσότερο από εμένα, δεν σκέφτομαι το συμβόλαιο»!

Αντετοκούνμπο: «Κανείς δεν θέλει το πρωτάθλημα περισσότερο από εμένα, δεν σκέφτομαι το συμβόλαιο»!

Gazzetta team
Αντετοκούνμπο: «Κανείς δεν θέλει το πρωτάθλημα περισσότερο από εμένα, δεν σκέφτομαι το συμβόλαιο»!

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ρωτήθηκε στην media availability των Μπακς για την προοπτική να βάλει την υπογραφή του στο supermax συμβόλαιο που του προσφέρει το Μιλγουόκι.

Ο Αντετοκούνμπο διατηρεί το δικαίωμα ως τις 21 Δεκεμβρίου να υπογράψει το supermax συμβόλαιο που του προσφέρουν οι Μπακς ή να περιμένει να λήξει η συμφωνία με το Μιλγουόκι και να βγει ελεύθερος στην αγορά το καλοκαίρι του 2021.

Ο back-to-back MVP και κορυφαίος αμυντικός του ΝΒΑ ρωτήθηκε σχετικά και ανέφερε: «Αυτή τη στιγμή, δεν το σκέφτομαι. Απλώς, προσπαθώ να μείνω συγκεντρωμένος στο να βελτιώνομαι και στο να βελτιωθεί η ομάδα. Οι κινήσεις είναι καταπληκτικές. Πήραμε τον Τζρου Χόλιντεϊ ο οποίος είναι εξαιρετικός παίκτης, τον Κρεγκ, τον Μπόμπι Πόρτις. Όλοι μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα. Όμως τον να έχουμε τον Χόλιντεϊ είναι κάτι το σπουδαίο. Ηγέτης, φοβερό άτομο, μπορεί να παίξει άμυνα, να σκοράρει, να φέρει ενέργεια όπως και τα υπόλοιπα παιδιά θα μας βοηθήσουν πολύ.»

Και υπογράμμισε: «Αφήνω αυτές τις συζητήσεις στον εκπρόσωπό μου και το front office των Μπακς. Δεν παίζω για να είμαι δεύτερος ή τρίτος! Η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν θέλει το πρωτάθλημα περισσότερο από εμένα. »!

Για το τι είναι σημαντικό για εκείνον: «Να γίνομαι καλύτερος και να βελτιώνομαι. Θέλω να γίνομαι καλύτερος μπασκετμπολίστας από την πρώτη μου μέρα. Να προσθέσω και άλλες ικανότητες στο παιχνίδι μου. Να γίνω καλύτερος ηγέτης, καλύτερη φωνή. Γενικά να γίνομαι καλύτερος».

Για το αν σκέφτεται το συμβόλαιο: «Δεν είμαι από τους παίκτες που θα μιλήσουν με τον ατζέντη τους πέντε φορές την εβδομάδα. Δεν συγκεντρώνομαι σε αυτό. Ξέρω ότι οι ατζέντηδές μου θα κάνουν την καλύτερη δουλειά, τους έχω εμπιστοσύνη. Εγώ απλά επικεντρώνομαι στην δουλειά μου μέσα στο γήπεδο. Και κάνω αυτό που αγαπώ. Να παίζω μπάσκετ, να γίνομαι καλύτερος και να κερδίζω. Ότι γίνεται έξω από το γήπεδο και με το συμβόλαιο, προσπαθώ να μην το σκέφτομαι. Σίγουρα πρόκειται για μια μεγάλη απόφαση όμως αφήνω τον ατζέντη μου να επικεντρωθεί σε αυτό. Ξέρω ότι είναι τεράστια υπόθεση για το Μιλγουόκι, το ΝΒΑ και τα Media όμως κάθε φορά που με ρωτάτε για το συμβόλαιο, οι απαντήσεις μου θα είναι οι ίδιες».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα