Γκριν και Ουάισμαν μπήκαν στις προπονήσεις των Ουόριορς (vid)

Γκριν και Ουάισμαν μπήκαν στις προπονήσεις των Ουόριορς (vid)

Αντωνία Σπανού
Γκριν και Ουάισμαν μπήκαν στις προπονήσεις των Ουόριορς (vid)

bet365

Γκριν και Ουάισμαν, μετά την περιπέτεια που πέρασαν, μπήκαν στις προπονήσεις των Ουόριορς.

Μετά την περιπέτεια τους και αφού έχασαν μια εβδομάδα οι Γκριν και Ουάισμαν, προπονήθηκαν για πρώτη φορά με τους συμπαίκτες τους. Η ομάδα ποτέ δεν ανακοίνωσε επίσημα ότι οι δύο παίκτες είχαν κορονοϊό, αλλά το είχε κάνει ο GM της ομάδας και οι δύο παίκτες ήταν εκτός.

Πλέον, καθάρισαν και είναι έτοιμοι να επιστρέψουν στην δράση. «Ήταν σπουδαίο να τους έχουμε στο παρκέ», σχολίασε ο Στιβ Κερ.

«Ο Ντρέιμοντ είναι ο ηγέτης μας και η πρώτη εβδομάδα χωρίς εκείνον ήταν δύσκολο. Αμέσως η παρουσία του έγινε αισθητή στο βίντεο, στο παρκέ στο trash talking. Το επίπεδο ενέργειας εκτοξεύτηκε. Ήταν ωραίο να τον έχουμε πίσω».

Ο προπονητής της ομάδας, πριν από μερικές ημέρες, είχε πει ότι δύσκολα θα παίξουν στην preseason, αλλά έτσι όπως φαίνεται θα είναι στην έναρξη της σεζόν.

Και ο ρούκι της ομάδας όμως ήταν ενθουσιασμένος που έπιασε δουλειά. Ο Ουάισμαν σχολίασε: «Είχα πολλή ενέργεια. Ανυπομονούσα. Έδωσα όλη την ενέργεια μου στην ομάδα. Ήταν τρελό. Η πρώτη προπόνηση ήταν τρελή, αλλά έμαθα πολλά από τους βετεράνους».

 

NBA Τελευταία Νέα