Ντουράντ: «Περίμενα αυτή τη φάση της καριέρας μου 9-10 μήνες» (vid)

Gazzetta team
Ντουράντ: «Περίμενα αυτή τη φάση της καριέρας μου 9-10 μήνες» (vid)

bet365

Δέκα σκληροί μήνες. Ο Κέβιν Ντουράντ τους άφησε πίσω του και γύρισε. Αισθάνθηκε «σαν θηρίο στο κλουβί» και περίμενε αυτή τη στιγμή για 255 ημέρες. Οι πρώτες δηλώσεις του έχουν τη δική τους ιστορία.

Από το τίποτα, στα πάντα. Ο Κέβιν Ντουράντ είδε τα χέρια του να... γεμίζουν! Χαρά, μπάσκετμπολ και ζωή! Ξανά μετά από 10 μήνες, όπου όλα είχαν σταματήσει. Ο KD επέστρεψε, στη νίκη του Μπρούκλιν επί της Ουάσινγκτον και δεν θα μπορούσε παρά να είναι χαρούμενος.

«Ήμουν αρκετά νευρικός και αγχωμένος. Περίμενα πως κι πως αυτή τη στιγμή. Εδώ και 9-10 μήνες σκεφτόμουν πώς θα είναι αυτή η επόμενη φάση της καριέρας μου. Δεν νομίζω πως έπαιξα καταπληκτικά, Είχα κάποιες στιγμές, το μόνο που ήθελα ήταν να μπω στο παιχνίδι. Κάποια στιγμή στήθηκα για να πάρω ένα επιθετικό από τον Χατσιμούρα. Ακόμη το αισθάνομαι. Θέλω να μπω σε ρυθμό. Να αποκτήσω εμπιστοσύνη. Δεν νομίζω ότι την έχασα, αλλά το θέμα είναι να μπορέσω να μπω στο παιχνίδι. Είναι ένα καλό πρώτο βήμα, αλλά προσπαθώ να χτίσω πάνω σε αυτό», τόνισε ο Ντουράντ.

NBA NEWS FEED