Πίπεν: «Στο Last Dance ο Τζόρνταν ήθελε να εξυψώσει τον εαυτό του και να δοξαστεί»!

Πίπεν: «Στο Last Dance ο Τζόρνταν ήθελε να εξυψώσει τον εαυτό του και να δοξαστεί»!

Γιάννης Σταυρουλάκης
Πίπεν: «Στο Last Dance ο Τζόρνταν ήθελε να εξυψώσει τον εαυτό του και να δοξαστεί»!

bet365

Ο Σκότι Πίπεν αποκάλυψε πως επικοινώνησε με τον Μάικλ Τζόρνταν και του ξεκαθάρισε πως δεν ήταν ικανοποιημένος με το Last Dance, τονίζοντας μάλιστα πως δεν ήταν τόσο ακριβές όσον αφορά τη θρυλική ομάδα των Μπουλς!

Τον περασμένο Μάιο, ο συγγραφέας του βιβλίου «The Jordan Rules», Σαμ Σμιθ ο οποίος εμφανίζεται στο «Last Dance» υποστήριξε ότι ο Μάικλ Τζόρνταν είπε μερικά ψέματα στο ντοκιμαντέρ που κάλυψε το τελευταίο πρωτάθλημα των Σικάγο Μπουλς, κερδίζοντας μάλιστα βραβείο Emmy στην κατηγορία «ντοκιμαντέρ/σειρά μη μυθοπλασίας».

Από την πλευρά του, ο Σκότι Πίπεν παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στον Guardian όπου αναφέρθηκε στο Last Dance που καθήλωσε στις οθόνες τους φίλους του μπάσκετ ανά τον κόσμο και εξήγησε πως δεν του άρεσε το αποτέλεσμα, κάτι που μετέφερε στον Τζόρνταν!

«Δεν νομίζω ότι το Last Dance ήταν τόσο ακριβές όσον αφορά στην προσπάθειά του να αποδώσει ό,τι πέτυχαν οι Μπουλς σε μια από τις πιο σπουδαίες εποχές στην ιστορία του μπάσκετ! Μιλάμε για μια από τις καλύτερες ομάδες όλων των εποχών. Δεν ξεχώρισαν αυτά τα πράγματα στο ντοκιμαντέρ. Νομίζω ότι ήταν περισσότερο για τον Μάικλ, που προσπαθούσε να εξυψώσει τον εαυτό του και να δοξαστεί! Επικοινώνησα με τον Μάικλ και του είπα ότι δεν ήμουν ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα… Το δέχτηκε. Μου είπε πως έχω δίκιο»!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα