Ντέιβις: «Δεν υπήρχε η παραμικρή αμφιβολία ότι θα γυρίσω»! (vid)

Ντέιβις: «Δεν υπήρχε η παραμικρή αμφιβολία ότι θα γυρίσω»! (vid)

Gazzetta team
Ντέιβις: «Δεν υπήρχε η παραμικρή αμφιβολία ότι θα γυρίσω»! (vid)

bet365

Ο Άντονι Ντέιβις αναφέρθηκε στην απόφασή του να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους Λέικερς και εξήγησε πως οι Καλιφορνέζοι έχουν ακόμα έναν μεγάλο στόχο μπροστά τους.

O Άντονι Ντέιβις επέλεξε να μείνει ελεύθερος από τους Λέικερς με σκοπό να υπογράψει ξανά με τους πρωταθλητές, με καλύτερους οικονομικούς όρους. Κι αυτό ακριβώς έγινε…

Ο All-Star φόργουορντ υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με τους Καλιφορνέζους για 190 εκατομμύρια δολάρια κι έτσι θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει εκ νέου τίτλους με το L.A.

Ο Ντέιβις κατέκτησε το πρώτο πρωτάθλημα της καριέρας του στη «φούσκα» του Ορλάντο στο πλευρό του ΛεΜπρόν Τζέιμς ενώ η είδηση για το νέο συμβόλαιο ήλθε μετά από την επέκταση του «Βασιλιά» με τους Λέικερς για άλλα δυο χρόνια αντί 85 εκατομμυρίων δολαρίων.

«Προφανώς, η κατάκτηση του πρωταθλήματος με τους Λέικερς ήταν κάτι πραγματικά σπουδαίο. Η ομάδα που έχτισε το front office ήταν απίθανη και κάναμε κάτι ξεχωριστό, ειδικά με ό,τι συνέβη το 2020. Δεν νομίζω ότι υπήρχε η παραμικρή αμφιβολία ότι θα επέστρεφα!

Απλώς ήθελα τα καλύτερο για εμένα και την οικογένειά μου. Είμαι ενθουσιασμένος που συνεχίζω και που θα έχουμε αυτήν την… Big Three που λέει ο Τζάρεντ Ντάντλεϊ, με εκείνον, τον ΛεΜπρόν και εμένα. Έχουμε ακόμα έναν μεγάλο στόχο μπροστά μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα