Ζάιον: «Δεν ήθελα να χαλάσω τις ισορροπίες των Πέλικανς»

Ζάιον: «Δεν ήθελα να χαλάσω τις ισορροπίες των Πέλικανς»

Νίκος Καρφής
Ζάιον: «Δεν ήθελα να χαλάσω τις ισορροπίες των Πέλικανς»

bet365

Ο Ζάιον Ουίλιαμσον μίλησε για την rookie σεζόν του στους Πέλικανς και τόνισε πως δεν ήθελε να διαταράξει τη χημεία της ομάδας ως το Νο.1 του draft.

Τη σεζόν που πέρασε θαυμάσαμε σε μερικά ματς τον Ζάιον Ουίλιαμσον, ο οποίος όμως προφυλάχθηκε αρκετά στους Πέλικανς και λόγω των τραυματισμών και της φυσικής του κατάστασης.

Το Νο.1 του draft το 2019 μίλησε για την rookie σεζόν του στη Νέα Ορλεάνη και ανέφερε πως ήθελε να ταιριάξει στην ομάδα και να βρει τη θέση του χωρίς να χαλάσει τις ισορροπίες.

«Αισθάνομαι πως δεν μπόρεσε να δείξω αρκετά στοιχεία του παιχνιδιού μου τη σεζόν που πέρασε, αφού ήθελα να βρω τη θέση μου μέσα στην ομάδα και να μην χαλάσω τις ισορροπίες της. Προσπάθησα αρκετά στον πνευματικό τομέα. Ξεκινάω με φρεσκάδα στον 2ο χρόνο μου. Έχουμε νέο τεχνικό επιτελείο και άλλα πολλά καινούρια πράγματα. Ελπίζω πως θα γίνουμε... ομάδα γρήγορα».

Για τον προπονητή του Σταν Βαν Γκάντι είπε: «Είναι ένας άνθρωπος που μπορείς να συναναστραφείς εύκολα. Ενθουσιασμένος που θα δουλέψω μαζί του. Βλέπω την αγάπη και το πάθος του για το παιχνίδι ακόμα και αν ακόμα μου έχει δείξει μικρά πράγματα για το μπάσκετ. Ενθουσιασμένος που δουλεύω με εκείνον».

 

NBA Τελευταία Νέα