Καουάι Λέοναρντ: Ο Μασάι Ουτζίρι τον ξυπνούσε καθημερινά στις 5 το πρωί!

Gazzetta team
Καουάι Λέοναρντ: Ο Μασάι Ουτζίρι τον ξυπνούσε καθημερινά στις 5 το πρωί!

bet365

Η απίθανη ιστορία πως ο πρόεδρος των Τορόντο Ράπτορς, Μασάι Ουτζίρι ξυπνούσε, καθημερινά, στις 5 το πρωί, τον Καουάι Λέοναρντ, μετά την συμφωνία του με τους Κλίπερς!

Μία μικρή λεπτομέρεια δεν μπορεί να χαλάσει μία ωραία ιστορία. Η πρώτη σκέψη είναι σατανική. Ο Μασάι Ουτζίρι το έκανε επίτηδες! Και όμως, η πρόθεση του προέδρου των Τορόντο Ράπτορς δεν ήταν να ξυπνάει κάθε μέρα τον Καουάι Λέοναρντ στις 5 το πρωί!

Η ρουτίνα του Ουτζίρι, στη «φούσκα» του Ορλάντο, διέθετε ένα πρωινό ξύπνημα στις 5, προπόνηση στο στατικό ποδήλατο, λίγο διάβασμα και στη συνέχεια πρωινό. Κάθε μέρα!

Μετά από μερικές εβδομάδες στη «φούσκα», δέχτηκε ένα μήνυμα στο κινητό τηλέφωνό του. Αποστολέας ο Καουάι Λέοναρντ, με την απορία: «Είσαι εντάξει αφεντικό;».

Βλέπετε, ο σταρ των Λος Άντζελες Κλίπερς έμενε στο δωμάτιο ακριβώς κάτω απ' αυτό του Ουτζίρι, με αποτέλεσμα η ρουτίνα του να ξυπνάει από το... χάραμα τον Λέοναρντ!

Ο Ουτζίρι υποσχέθηκε πως θα σταματήσει και θα αρχίσει ξανά όταν οι Ράπτορς και οι Κλίπερς συναντηθούν στους τελικούς. Τελικά, κανείς απ' τους δυο δεν έφτασαν μέχρι εκεί.

 

NBA Τελευταία Νέα