«Ο Καρμέλο δεν θα είναι βασικός στους Μπλέιζερς»

«Ο Καρμέλο δεν θα είναι βασικός στους Μπλέιζερς»

Νίκος Καρφής
«Ο Καρμέλο δεν θα είναι βασικός στους Μπλέιζερς»

bet365

Ο Καρμέλο Άντονι θα είναι πολύ δύσκολο να ξεκινά βασικός τη νέα σεζόν στους Μπλέιζερς.

Τη σεζόν που πέρασε ο Καρμέλο Άντονι έδωσε ηχηρές απαντήσεις σε φιλάθλους και ομάδες που τον αμφισβητούσαν και είχε πολύ καλή παρουσία στους Μπλέιζερς, βοηθώντας την παρέα του Λίλαρντ να μπει στα playoffs.

Πάντως σύμφωνα με το NBC Sports, ένα ανώτατο στέλεχος του Πόρτλαντ θεωρεί πως ο Μέλο δεν θα παίζει βασικός τη νέα σεζόν.

«Πιθανότατα ο Μέλο θα έρχεται από τον πάγκο. Θα είναι μέλος της second unit. Εξαρτάται από το ποιος θα ξεκινά στο «3», έχουμε Κόβινγκτον και Ντέρικ Τζόουνς. Θα πρέπει να τον έχουμε στην 2η πεντάδα για να παίρνει παραπάνω post ups και να του δώσουμε περισσότερα plays έτσι ώστε να είναι πιο χρήσιμος για εμάς», ήταν τα λόγια του.

Οι Μπλέιζερς απέκτησαν τους Κόβινγκτον και Τζόουνς στη free agency που τους δίνουν μεγάλη ευελιξία μαζί με τον Καρμέλο στις θέσεις των forwards.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα