Έκραζαν τον ΛεΜπρόν στην ομιλία του Τραμπ κι εκείνος το απολάμβανε! (vid)

Έκραζαν τον ΛεΜπρόν στην ομιλία του Τραμπ κι εκείνος το απολάμβανε! (vid)

Gazzetta team
Έκραζαν τον ΛεΜπρόν στην ομιλία του Τραμπ κι εκείνος το απολάμβανε! (vid)

bet365

Ο Ντόναλντ Τραμπ αποδοκίμασε τον ΛεΜπρόν Τζέιμς στην προεκλογική ομιλία του στην Αϊόβα και οι ψηφοφόροι του Προέδρου των ΗΠΑ άρχισαν να γιουχάρουν ομαδικά τον σούπερ σταρ των Λέικερς!

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έχει ταχθεί επανειλημμένως εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ, προσπαθώντας παράλληλα να κινητοποιήσει τους Αμερικανούς όσον αφορά τη συμμετοχή τους στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές (3/11).

Στο μεταξύ, ο Τραμπ που διεκδικεί εκ νέου την προεδρία των ΗΠΑ με το Κόμμα των Ρεπουμπλικανών πραγματοποίησε προεκλογική ομιλία στην Αϊόβα όπου αναφέρθηκε εκ νέου στα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης των ΝΒΑ Finals, σχολιάζοντας την απόφαση των NBAers να γονατίσουν στην ανάκρουση του εθνικού ύμνου των ΗΠΑ.

«Ένιωσα άσχημα για τον ΛεΜπρόν! Ένιωσα πραγματικά άσχημα! Η τηλεθέαση έπεσε 71%! Δεν είδα ούτε ένα σουτ, βαρέθηκα! Το παιχνίδι πήγαινε πάνω - κάτω. Όταν δεν σέβονται τη σημαία μας και δεν σέβονται τη χώρα μας, κανείς δεν θέλει να τους βλέπει. Και στο NFL έχουν πέσει τα νούμερα, συμβαίνει το ίδιο. Πρέπει να είσαι όρθιος μπροστά στη σημαία μας, να είσαι ευγνώμων σε αυτήν».

Σε εκείνο το σημείο οι ψηφοφόροι του άρχισαν να αποδοκιμάζουν ρυθμικά τον ΛεΜπρόν ΤζέιμςLeBron James sucks»!) και ο Τραμπ έδειχνε να το απολαμβάνει!

 

NBA Τελευταία Νέα