«Αν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποκτήσει σουτ, θα γίνει ανυπόφορος» (vid)

«Αν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποκτήσει σουτ, θα γίνει ανυπόφορος» (vid)

«Αν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποκτήσει σουτ, θα γίνει ανυπόφορος» (vid)

bet365

Ένα στοιχείο λείπει, έτσι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο να γίνει... ανυπόφορος για τους αντιπάλους του. Ποιο είναι αυτό; Μπορείτε να το μαντέψετε...

Η παραδοχή δεν είναι καινούργια. Σιγά το νέο, θα υποστηρίξει κάποιος. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στερείται ενός σημαντικού στοιχείου στο παιχνίδι του. Αυτό που θα τον κάνει... ανυπόφορο για τους αντιπάλους του. Όχι πως αυτή τη στιγμή δεν είναι... μπελάς.

Ο βετεράνος του ΝΒΑ, Κόρεϊ Μπρούερ, με παρουσία σε Μινεσότα, Ντένβερ, Ντάλας (πρωταθλητής με τους Μάβερικς το 2011), Χιούστον και Λέικερς (ανάμεσα σε άλλες ομάδες) ρωτήθηκε για την παρουσία του Giannis. Και ανέφερε αυτό που που «βγάζει μάτι»! Πως ο «Αντέτο» δεν έχει jump shoot.

«Τώρα αυτό πρέπει να αποκτήσει. Είμαι χαρούμενος που δεν μπορεί να σουτάρει, γιατί αν βάλει και το σουτ, τότε θα γίνει ανυπόφορος. Στην κυριολεξία ανυπόφορος. Αλλά αυτή τη στιγμή, αν τον μαρκάρω, θέλω να παίρνει σουτ», ήταν τα λόγια του Μπρουέρ. Γι' αυτό το λόγο εξάλλου οι Μπακς έχουν επαναπροσλάβει τον Τζος Οπενχάιμερ, γνωστό και ως «ο γιατρός των σουτ».

«Όταν ξεπατώνεσαι στη δουλειά και έχει εμπιστοσύνη στις ικανότητές σου, πας μακριά. Αυτό επέτρεψε στον Giannis να γίνει Giannis. Έγινε δυνατότερος, έγινε καλύτερος και το πιο σημαντικό, έμαθε να είναι ο εαυτός του», πρόσθεσε ο Μπρούερ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα