«Γέφυρες» Τόμας για Τζόρνταν: «Nα καθίσουμε, να μιλήσουμε και να τα λύσουμε όλα» (vid)

Γιώργος Κούβαρης
«Γέφυρες» Τόμας για Τζόρνταν: «Nα καθίσουμε, να μιλήσουμε και να τα λύσουμε όλα» (vid)

bet365

Ο Αϊζάια Τόμας είπε ότι είναι ανοικτός να μιλήσει με τον Μάικλ Τζόρνταν σε εθνικό δίκτυο προκειμένου να λυθεί η οποιαδήποτε παρεξήγηση...

Όπως είναι γνωστό κρατάει... 30 χρόνια η κολόνια της κόντρα μεταξύ του Μάικλ Τζόρνταν και του Αϊζάια Τόμας. Και πιο συγκεκριμένα από την εποχή που οι Μπουλς και οι Πίστονς «σφάζονταν» στο παρκέ για την πρώτη θέση στην Ανατολική Περιφέρεια στα τέλη της δεκαετίας του '80 και στις αρχές της δεκαετίας του '90.

Ο Αϊζάια Τόμας με πρόσφατες δηλώσεις του εξήγησε ότι είναι ανοικτός να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τον πάλαι ποτέ μεγάλο του αντίπαλο να λυθεί η οποιαδήποτε παρεξήγηση:

«Δεν ήξερα ότι υπήρχε τέτοια κόντρα μέχρι που είδα το Last Dance. Δεν γνώριζα ότι ένιωθε έτσι για εμένα. Όμως δεν έχω άσχημα συναισθήματα για κανέναν. Και όσον αφορά το debate για τον καλύτερο όλων των εποχών, βάζω στην κουβέντα τον Λεμπρόν και τον Καρίμ γιατί είναι η άποψή μου. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο με αυτό...»

Και συνέχισε: «Δεν φοβάμαι κανέναν. Θα καθίσω και θα μιλήσω με τον οποιονδήποτε. Δεν είμαι εκείνος που φεύγει φοβισμένος» και εξήγησε ότι θα καθίσει να λύσεις τις όποιες διαφορές υπάρχουν με τον Μάικλ Τζόρνταν, όπως είχε κάνει και με τον Μάτζικ Τζόνσον.

 

NBA Τελευταία Νέα