Όταν ο Τρέισι ΜακΓκρέιντι έκανε ντεμπούτο με μηδέν πόντους! (vids)

Όταν ο Τρέισι ΜακΓκρέιντι έκανε ντεμπούτο με μηδέν πόντους! (vids)

bet365

Το ντεμπούτο του Τρέισι ΜακΓκρέιντι στο ΝΒΑ δεν θύμιζε σε τίποτα έναν μελλοντικό Hall of Famer. Μηδέν πόντοι (!) και μία δυσοίωνη πρόβλεψη απ' τον προπονητή του!

Συνήθως, η πρώτη εμφάνιση ενός αθλητή στο ΝΒΑ λαμβάνει δόξα. Πίστωση για κάτι μεγάλο που θα ακολουθήσει. Για τον Τρέισι ΜακΓκρέιντι η πρώτη... γεύση από το ΝΒΑ ήταν απογοητευτική Ο 18χρονος, τότε, Τ-Μακ φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα των Τορόντο Ράπτορς στις 31 Οκτωβρίου 1997 και δεν σημείωσε ούτε ένα πόντο!

Αμέσως μετά ο προπονητής των Ράπτορς, Νταρέλ Ουόκερ είχε προβλέψει πως ο ΜακΓκρέιντι θα αντέξει τρία χρόνια στο ΝΒΑ! Η παρουσία του στον πάγκο αποδείχτηκε βραχύβια, αφού ο τότε πρόεδρος Αϊζάια Τόμας αποφάσισε να τον απολύσει. «Η καλύτερη απόφαση που έχει πάρει στη ζωή του», όπως έχει πει μερικά χρόνια αργότερα ο ΜακΓκρέιντι.

Τελικά έμεινε στο ΝΒΑ για 15 σεζόν, με τις φανέλες των Ράπτορς, Ορλάντο Μάτζικ, Χιούστον Ρόκετς, Νιου Γιορκ Νικς, Ντιτρόιτ Πίστονς και Ατλάντα Χόκς. Και αφού ολοκληρώθηκε η παρουσία του στα παρκέ, έγινε και μέλος του Basketball Hall of Fame! Όχι και άσχημα...

 

NBA Τελευταία Νέα